Athena Gökhan Şevki Yılmaz'ı Atatürk'le yerden yere vurdu. Yılmaz'a korkacağı bilgiyi verdi

2930 izlenme 18 Ocak 2022
Reklamlar
Gökhan Özoğuz, Yeni Akit yazarı Şevki Yılmaz’ın “AK Partisi merkez bankasındaki dolar ve altınları yaymalıdır kime bırakacak bu hırsızlara mı?” ifadelerini paylaşırken “Türkiye’nin bu zihniyetten ilelebet kurtulması şarttır ve bu halk tüm hileye hurdaya rağmen bunu demokratik yollardan yapacaktır” yorumunda bulundu.

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, Yeni Akit yazarı Şevki Yılmaz’ın bir programda çekilen videosunu paylaştı.

Yılmaz videoda, “Millet AK Parti’den ayrılmış değil. 24 Kasım seçimlerinde kulağını çekti. Belediyelerde bak meclis üyeleri bizdedir. 30 küsur ilçenin 5’i hariç bizdedir. Ankara’da 3 ilçe dışında AK Parti’dedir. Millet AK Parti’sinden kopmuş değil. Ama vatandaş mutfak yangınlarıyla baş edemediği için belediye başkanlarıyla kulağını çekeceğim demiştir” ifadelerini kullandı.

Yılmaz ayrıca, “AK Partisi seçimlere gelmeden kasanın ağzını açmalıdır” derken “700 kilo, ton altınımız var. Merkez bankasında şu kadar dolarımız var diyorsunuz. Kime bırakacaksınız bunları hırsızlara mı?” diyor.

Özoğuz paylaşımında, “İşte Bu Ülkenin bu hale gelmesinin açık ve net sebebi. Türkiyenin bu zihniyetten ilelebet kurtulması şarttır. Atatürk bu zihniyetten ve bunlardan kurtarmıştır bu Memleketi. Yine bu Halk seçim ile bütün hile hurdaya inat medeni yollarla yine bu Ülkeyi kurtaracaktır” şeklinde yorumda bulundu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

MHP'yi karıştıran kaset iddiası Behzat Uygur’dan rekor kıran “çay ve şeker” videosu Sedat Peker hakkında tutuklama kararı çıkarıldı Fatih Tezcan gözaltına alındı.