Ana Sayfa
31 Mart 2023 ( 1727 izlenme )
Reklamlar

Avukatı açıkladı. Sedat Peker görüş değiştirdi. 'Kızılay’a değil AHBAP’a teslim edin'

Sedat Peker'in avukatı, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden etkilenen vatandaşlara yardım kolileri gönderilirken üzerinde 'Sedat Peker' yazan kolilerin gözaltına alındığını iddia etti. 

Avukat Ersan Barkın, kolilerdeki erzakların bekletilmesi durumunda bozulabileceğini belirtirken, Peker'in öncelikle Kızılay aracılığıyla dağıtılmasını istediği yardım kolilerinin daha sonra AHBAP'a teslim edilmesini istediğini açıkladı.

Barkın, medya hesabından yaptığı paylaşımlarda şunları söyledi.

“İst. Anadolu Başsavcılığı kararıyla fiilen çürüyecek yardım kolilerine dair Sayın Peker’in önerisi, kolilerin Kızılay aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasıydı ancak görüş değiştirerek kolilerin AHBAP’a aktarılmasını önerdi. Böylece en azından aracı aradan çıkmış olur.”






Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Devlet Bahçeli istemedi, AKP dinlemedi! Rozeti taktılar Elazığ Depremini Bilmişti Şimdi de Oraları Uyardı! Otuz beş yaşından büyük ehliyet sahiplerini ilgilendiriyor: 85 lira ödemek zorundasınız AKP'ye en güvendiği seçmen kitlesinden büyük şok! Saray'da, "Bütün anketleri bırakın, bu ankete bakın" sesleri