Ana Sayfa
08 Kasım 2020 ( 5164 izlenme )
Reklamlar

Ayda'nın taburcu olduğu anları gören Pınar Altuğ isyan etti

İzmir'deki depremde 91 saat sonra Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından çıkarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin, tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesi'nden taburcu edildi. Babasının kucağında görüntülenen Ayda'nın o halini gören Pınar Altuğ isyan etti.

Ayda'nın taburcu olduğu anları gören Pınar Altuğ isyan etti

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 30 Ekim'de meydana gelen depremde en çok hasarı Bayraklı ilçesi Manavkuyu Mahallesi'ndeki binalar görmüştü. Rıza Bey Apartmanı'nda 91 saat sonra yaşanan mucize ise herkesi ağlatmıştı. 3 yaşındaki Ayda'nın enkazdan sağ salim çıkması herkesin gündemi olmuştu.

Ayda'nın tedavisine Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde başlanmıştı. Tüm Türkiye'nin ilgi odağı olan Ayda Gezgin'i aralarında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da bulunduğu çok sayıda kişi ziyaret etmişti.

Ayda Gezgin hastaneden taburcu edildi. Hastaneden babası Uğur Gezgin'in kucağında üzeri bir ceket ile örtülerek ayrılan Ayda, bir otomobile bindirildi. Otomobile bebekleri ve eşyaları da koyulan Ayda Gezgin'in bir yakınının evine götürüldüğü öğrenildi.

izmirdekidepremde91saatsonraenkazdan13720835_7844_o

Ayda Gezgin ve babasının görüntüsü ise herkesin gündemi oldu. Yalnız başlarına hastaneden ayrılırken görüntülenen aile ile ilgili Pınar Altuğ bir yorumda bulundu. Altuğ gördüğü görüntü karşında isyan etti. Pınar Altuğ paylaşımında şunları söyledi:

ieiei

"Arkasındayız, yanındayız deyip durdu herkes Ayda bebek için; bugün taburcu olmuş görüntüyü babasını ve Ayda'yı daha fazla yaralamamak için paylaşmayacağım ama yazıklar olsun."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Vatandaş AKP ilçe başkanını açılışa katıldığına pişman etti Mersin’de su indirimi AKP ve MHP engeline takıldı Bahçeli'den Yılmaz Özdil'e destek. AKP'ye çok sert eleştiriler 'Baskından da baskın' dedi... İşte 'erken seçim' tarihi!