Ana Sayfa
09 Kasım 2021 ( 370 izlenme )
Reklamlar

Bahçeli 'bozkurt gibi' duramadı

MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisiyle ilgili ileri sürdüğü 'Öcalan'la mektup arkadaşlığı' iddiası üzerinden sert sözler sarf etti. Bahçeli, "İddianı ispat etmezsen müfterinin en önde gidenisin" dedi. Bahçeli, Erdoğan'a 'Batman Kürdistan'ın gülüdür' şarkısının söylenmesine, 'Serok Erdoğan' diye seslenilmesine tepki gösteremedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Konuşmasının büyük bölümünde muhalefet partilerini eleştiren Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisiyle ilgili ifadelerine tepki gösterdi. 

Bahçeli şunları söyledi:

İP Başkanı yaptığını bulacak, ettiğini çekecektir. Bu hayatın şaşmaz bir kuralıdır. Allah'tan niyazım ne yaptılarsa aynısıyla karşılaşmalarıdır. Benim İmralı canisiyle mektup arkadaşı olduğumu iddia eden İP Başkanı'na diyorum ki eğer bu iddianı ispat etmezsen müfterinin en önde gidenisin.

Biz biliyoruz ki şehit vurulunca değil, unutulunca ölür. MHP ve onun sevdalıları, bize bugünleri bahşeden kahraman evlatlarını, analarını, babalarını, bacılarını unutmayacaktır. 

Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyükelçilere yazdığı 'Kanal İstanbul' mektubuna da sert çıktı. Bahçeli, Erdoğan'ın 'Kürdistan' şarkısı ile karşılanmasına ise tepki gösteremedi. Bahçeli, bir esnafın Akşener'e 'Kürdistan' demesine, Davutoğlu'na 'Serok Ahmet' diye seslenilmesine çok sert çıkmıştı.

NE OLMUŞTU?

Erdoğan'ın Batman'da gençlerle buluşması dün gece yayınlandı. Erdoğan bu buluşmada Kürtçe şarkılarla, tefler çalınarak karşılandı. Erdoğan'a söylenen şarkıda 'Kürdistan' denilmesi dikkat çekti. Erdoğan da şarkıya neşeyle eşlik etti. Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli'nin bu sözlere ne diyeceği merakla bekleniyordu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cüneyt Özdemir ile troll arasında ilginç diyalog! Fatih Portakal ile karıştırınca... İzleyenleri şaşkına çeviren görüntüler Diyanet Bodrum'da Saray Yaptırıyor! Orhan Uğuroğlu Erdoğan’ın sağlık durumunu açıkladı