Ana Sayfa
14 Ocak 2023 ( 281 izlenme )
Reklamlar

Bahçeli'nin akıllara zarar denklemi: Altı çarpı sıfır eşittir sıfır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hepsi 85 milyonu kucaklamaya çalışıyor. Genişleyebildikleri kadar genişlesinler. 85 milyon az bir rakam değil. Ben bir formulünü buldum. Onun formulü şu; altı çarpı sıfır eşittir sıfır. 6'lı masa bugüne kadar on toplantı yaptılar. Yeni bir toplantı yapacaklar. Bu denklemi o toplantının sonucu üzerine kurdum" dedi.

MHP'nin Kızılcahamam kampı devam ediyor. Başkanlık ettiği kampta konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

'İttifaklar genişler mi?'
Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmesi hatırlatılarak "İttifaklar genişler mi?" sorusuna Bahçeli, "İttifaklar kurulmuş, hepsi 85 milyonu kucaklamaya çalışıyor. Genişleyebildikleri kadar genişlesinler. 85 milyon az bir rakam değil" yanıtını verdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın adaylık açıklaması hatırlatılan Bahçeli, "Bizim adayımız belli, kararımız net. Bizi başkaları ilgilendirmiyor. Ben bir formülünü buldum. Onun formülü şu; 6 çarpı 0, eşittir 0. 6'lı masa bugüne kadar 10 toplantı yaptı. Yeni bir toplantı yapacaklar. Bu denklemi o toplantının sonucu üzerine kurdum" dedi.

Bahçeli, "AK Parti ile ortak miting yapılır mı?" sorusu üzerine de "6'lı ganyan ile bizi karıştırıyorsunuz. Biz kendi mitinglerimizi yapıyoruz. Cumhurbaşkanı bir yere tesis açarken en az bir miting kadar coşkulu kalabalık topluyor" ifadelerini kullandı.

'Referanduma gitme hali doğar'
Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

"Anayasa'nın 3 maddelik olan başörtüsü mevzusu perşembe günü komisyonda görüşülecek. Biz onları dikkate almadan yolumuza devam ediyoruz. Cumhur İttifakı o değişikliği yapmakta kararlı. Meclis'te 400'ün üzerinde bir oyla çıkarsa çok daha sağlıklı olur ama olmazsa da bu sefer referanduma gitme hali doğar.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akşener, ilk belediye başkan adayını ilan etti. 'Seçime kendi kadrolarımızla gireceğiz' demişti Erdoğan’ın “savaşırız” dediği adalar için böyle demişlerdi: 18 keçinin otladığı kaya parçası Ülke genelinde 15 derece birden havalar soğuyor Mikrofonu kaptı sonuna kadar bırakmadı her şeyi anlattı. Adıyaman'da sağlık çalışanı HaberTürk canlı yayınına girdi