Ana Sayfa
24 Ağustos 2019 ( 2495 izlenme )
Reklamlar

Bahçeli'nin çağrısı ters tepti: MHP'de İyi Parti krizi toplu istifa getirdi!

MHP eski yöneticilerinin ve üyelerinin oluşturduğu 65 isim, Antalya İYİ Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen törenle üyelik formlarını doldurup rozet taktı. 

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığında düzenlenen törende büyük çoğunluğunu MHP’li eski ve yeni yöneticilerin oluşturduğu ve aralarında Gündoğmuş Eski Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'in de bulunduğu 65 isimler üye formlarını doldurarak rozet taktı.

BAHÇELİ 'GERİ DÖNÜN' ÇAĞRISI YAPMIŞTI 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti'nin 4. Olağanüstü Kurultayı öncesi İYİ Partili Ülkücülere, "geri dönün" çağrısına rağmen MHP'den İYİ Parti'ye katılımın olması dikkat çekerken, düzenlenen törende konuşan İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, önümüzdeki günlerde de, gerek Antalya merkezde, gerekse ilçelerde İYİ Parti’ye yeni katılımlar olacağını belirtti. 

 İYİ Parti Antalya İl Başkanlığında düzenlenen törene İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Antalya Milletvekili Feridun Bahşi ve yüzlerce Antalyalı katıldı.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Meteoroloji'den İstanbul ve Ankara dahil 23 ile sarı kodlu uyarı Enkaz altında kalan vatandaşı telefonla arayıp dalga geçtiler. Yakalayın bu şerefsizleri CHP'li vekil açıkladı: "Mafya ile dans eden siyasilere soruşturma bile açılmıyor" diyen hakim açığa alındı! Eski AKP'li Vekil Madenler Üzerinden Yapılan Yüz Milyarlarca Dolarlık 'Yolsuzluğu' Anlattı!