Ana Sayfa
14 Ocak 2020 ( 256 izlenme )
Reklamlar

Başkanlık Sistemine Kerhen Oy Vermişler!

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçiş sonrası çok kötü yönetim süreci yaşanıyor" dedi. "Biz Ak Parti içinde görev yaptığımız süreçte birçok konuda uyarılarımızı yaptık" diyen Özdağ, "Oy verme sırasında kerhen oy verdik" ifadelerini kullandı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, hafta sonu İzmir’de gazetecilerle bir araya geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özdağ, AKP içinde görev yaptığı süre içinde yaşanan bazı konularla ilgili pişmanlıkları olduğunu dile getirdi.

Özellikle daha cesur olmaları gerektiğini dile getiren Özdağ, “Birçok konuda yanlış gördüklerimizi dile getirdik. 2013'ten Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçen süre Ak Parti açısından kötü bir yönetim dönemidir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçiş sonrası çok kötü yönetim süreci yaşanıyor" ifadelerini kullandı.

"CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ'NE KERHEN OY VERDİK"

"Biz Ak Parti içinde görev yaptığımız süreçte birçok konuda uyarılarımızı yaptık" diyen Özdağ, şöyle devam etti: "Oy verme sırasında kerhen oy verdik. Örneğin çözüm sürecinde karar doğru ama uygulamalar yanlıştı. Bu konuda sıkça uyarılarda bulunduk. Keşke daha cesur olsaydık.”
 
"MİLLETVEKİLİ TRANSFERİNE KARŞIYIZ"

Gelecek Partisi'nin milletvekili transferine karşı olduğunu da dile getiren Selçuk Özdağ, "Bizim partimize geçmek için bizlerle görüştüğü ve gelmeye hazır olan vekiller iddiası var. Biz başka partiden seçilen insanların istifa edip başka partiye geçmesini kabul etmiyoruz. Gerekirse bağımsız kalabilir. Bağımsızken destek verebilir. Ama o partinin oyu ile seçilen başka partiye geçmesin. Ama partimiz üzerine oynanan oyunlar devam ederse, Meral Akşener'e yapılan bize yapılmak istenirse o zaman 'men dakka dukka' deriz, 'çalmayın kapımızı çalarız kapınızı' deriz ve transferimizi de yaparız" şeklinde konuştu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Milli bayramlarda rahatsızlanan Abdullah Gül'den 29 Ekim mesajı "Bir FETÖ gitti, bin FETÖ geliyor” diyen Dekan Ali Köse'nin başına bakın ne geldi Rus medyasından Türkiye-Suriye savaşı iddiası Abdullatif Şener'den Erdoğan'a 5 Yıl Boyunca Abi Abi Diye Peşimden Ayrılmıyordun !