Ana Sayfa
18 Ocak 2022 ( 2275 izlenme )
Reklamlar

BDDK suç duyurusunda bulundu ama. Ekonomist Selçuk Geçer dolar ve altın tahminini açıkladı

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar ve altın için yatırımcılara tavsiyelerde bulundu.

İndependent'e açıklamalarda bulunan ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara ileriye dönük dolar ve altın tahminlerinde bulundu.

"VATANDAŞ ÇARPILDIĞINI, DOLANDIRILDIĞINI DÜŞÜNÜYOR"

BDDK'nın bu hafta hakkında suç duyurusunda bulunduğu ekonomist Selçuk Geçer "manipülasyon yapmak" iddiasıyla suçlanmıştı. Bankanın itibarını zedelemek iddiasıyla suçlanan Ekonomist Selçuk Geçer, "Hangi banka olduğuna ilişkin bize ayrıntılı bilgi verirlerse zaten her şey ortaya çıkacaktır. Geçmişte doların 11'den 18'e çıkışı, 18'den tekrar 11'e düşüş sürecinde neler oldu? Kim manipülasyon yaptı? BDDK konuyla ilgili herhangi bir araştırma yapacak mı? Bir manipülasyon var mı yok mu? Bütün bunların detaylı bir şekilde paylaşılması gerekir" ifadelerini kullandı.

"ALTIN VE DÖVIZ YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK"

"Eğer bunun sorumlusu bizlersek ortaya çıkalım" diyen Ekonomist Selçuk Geçer, "Yok eğer başkalarıysa ve bu işten birileri kesesini doldurduysa onların ortaya çıkarılması gerekiyor" dedi.

Aynı zamanda dolar kurunda yükselişin devam edeceği tahmininde bulunan Ekonomist Selçuk Geçer sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunu ortaya çıkarak olan kurum BDDK'dır. Kendilerini göreve davet ediyorum. Ayrıca altın ve dövizin yükselmemesi için hiçbir neden yok. Yükselmeye devam edecek. 3 Ocak'ta gelecek enflasyon rakamlarından sonra kurdaki hareketlenme hızlanacak. Bu yıl dolar 1314 aralığında bir yerde kapanışı gerçekleştirecek. Bu yükselişin ocak ayı boyunca devam edeceği kanaatindeyim. Tek endişem kırılmaların olabileceği yönünde. Çünkü 3 ve 22 Ocak ve 1415 Şubat'ta FED'in açıklayacağı karar çok önemli olacak. Bütün bunlar kurdaki kırılmaları tetikleyebilir. Normal yükseliş eğilimiyle ocak ayı içerisinde en iyi ihtimalle doların 1516 seviyeleri göreceğini düşünüyorum." 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'ye yakın anket şirketi bile sonuçları saklayamadı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan yasaklara ilişkin yeni açıklama Çinliler gözünü Kanal İstanbul’a dikti Suudi Arabistan'da boykot böyle görüntülendi