Ana Sayfa
07 Şubat 2022 ( 918 izlenme )
Reklamlar

Benzin ve motorine bu gece yarısı büyük zam geliyor

Benzin, motorin ve otogazda zam dalgası bitmiyor. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, en son 1 Şubat'ta zamlanan motorine, bu gece yarısından sonra 90 kuruş daha zam gelecek.

Karar Gazetesi'nin haberine göre, son zamanlarda zam üstüne zam gelen akaryakıtta bir artış da 7 yılın zirvesine yükselen petrol fiyatları nedeniyle bekleniyor.

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, motorinin litre fiyatına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 90 kuruş zam bekleniyor. Motorine en son 1 Şubat'ta 32 kuruş zam gelmişti.

PETROL FİYATLARI 8 YILIN ZİRVESİNDE

Brent petrolün varil fiyatı, ocak ayını son 30 yılın en hızlı artış performansıyla kapatmaya hazırlanırken piyasalarda üç haneli fiyat beklentisi güçleniyor. 6 haftalık yükselişin ardından yüzde 1.1 artarak 2014'ten bu yana en yüksek seviyeye ulaşan petrol fiyatlarının, pompa fiyatlarına da yansıması bekleniyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İstanbul'da ekmeğe büyük zam geldi Twitter'da kapışan AKP'liler, birbirlerinin foyalarını ortaya çıkardı! Bakan Koca ilk kez tarih verdi: Maske zorunluluğu ne zaman kalkacak? AKP'li Fuat Göktaş'tan zam savunması: "Haklılar ama biz ne yapalım?"