Ana Sayfa
22 Şubat 2022 ( 3565 izlenme )
Reklamlar

Benzin ve motorine dev zam geliyor

Benzin ve motorinin 13 TL'nin kötü düşeceğini tahmin eden araç sahiplerine haber geldi. Brent petrolü bu sabah 97 doları ile bu ay içersinde 1 TL bir zamkaryakıta değerlendiriliyor.

KDV yanı vergi indiriminin akaryakıt fiyatlarında da uygulanarak benzin ve motorinin fiyatının 13 TL'nin okunacağına tahmin eden araç sahip kötü haber geldi.

RusyaUkrayna petrolü oğlu 7 gününne taşıdı. Petrol fiyatlarının haftası 89 akşamı gerilemişken, Rusya lideri Putin'in açıklamalarıyla ve görünüşle yeniden 97 doların üzerine çıkacak. Brent türü ham petrolün yüzde 2'si görünüşle 7 yılın en yüksek seviyesi 97.21 aktarılır..

Analistler, öfkenin devam etmesi ve sona erecek olanlarla birlikte petrolün varillerini 100 doların üzerinde bekleniyorlar.

TÜRKİYE'Yİ VURACAK

RusyaUkrayna gerginliğinin Türkiye’yi en çok petrol fiyatları ile olumsuz etkilemesi bekleniyor. Petrolün varilinin 90 doların altına gelmesi ile birlikte akaryakıta yapılması planlanan indirimden de vazgeçildi. Fiyatların 95 dolar ve üstünde kalması halinde yeni zamların gelmesinin kaçınılmaz olduğu belirtiliyor.

İsmini vermek istemeyen bir yetkili "İndirimi unutun. Bu ay içerisinde benzin ve motorine büyük olasılıklı 1 TL civarında zam yapılacak" dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkiye 3Y Ülkesi Oldu The Guardian: Erdoğan hayal edilemeyeni başardı HRT Akdeniz sunucusu Ali Yolcu Hatay için isyan etti AKP'li Karaman'dan Yeni Fetva