Ana Sayfa
09 Şubat 2021 ( 622 izlenme )
Reklamlar

Berat Albayrak için hazırlanan "Aranıyor" afişine üç gözaltı

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifa etmesinin ardından kamuoyunun önüne çıkmamasıyla ilgili CHP Gençlik Kolları’nın 81 il ve ilçelerinde uyguladığı afiş dağıtımı hakkında İzmir Kemalpaşa’da adli işlem yapıldı. Üç CHP’li genç gözaltına alındı.

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifa ettiği 8 Kasım 2020'den bu yana kamuoyu önünde görülmemesi merak konusu oldu. 

CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından hazırlanan konuyla ilgili hazırlanan "Aranıyor" afişi, 81 il örgütüne dağıtıldı. Merkez Bankası’nın geçen yıl içinde yaklaşık 128 milyar dolarlık rezervinin satış yoluyla eritildiği iddialarına da atıfta bulunulan afişte, “www.128milyardolar.com” adresi yer aldı.

Sözcü gazetesinden Gökmen Ulu'nun haberine göre; İzmir Kemalpaşa'da polis merkezine çağırılan CHP'li  Ozan Yalçın, Salman Demir ve Cem Akbulut gözaltına alındı. İfadeleri alınan üç kişi, Emniyet'teki ifadelerinin ardından savcılığa, oradaki sorgularından sonra da nöbetçi mahkemeye sevk edildi ve mahkemenin ardından serbest bırakıldı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Benzin ve motorine bir büyük zam daha geliyor AKP'li Savcı Sayan istifa etti Bunu söyleyen bakın kim?SEÇİM GECESİ BÜYÜK KAOS VE SARAY DESTEKLİ ASKERİ MÜDAHALE! Cumhur İttifakı'na kötü haberi iktidara yakın yazar verdi