Berat Albayrak’ın bırakıp gideceğini bilmişti. Bakan Nureddin Nebati’nin akıbetini açıkladı!

1579 izlenme 23 Mart 2022
Reklamlar
Doğru Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, ekonomist Meriç Köyatası, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin yakın zamanda görevi bırakacağını iddia etti..

Doğru Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, ekonomist Meriç Köyatası ekonomist Selçuk Geçer’in Youtube kanalına konuk oldu.

“Türk lirası en zayıf durumda…’ sözleriyle dikkat çeken Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile ilgili flaş bir iddiada bulunan Meriç Köyatası, Nebati’nin yakın zamanda görevi bırakacağını söyledi.

Daha önce eski bakan Berat Albayrak’ın da görevi bırakacağını bir ay önceden açıkladığını belirten Köyatası şunları söyledi:

“DAMAT BEYİN GİDİŞİNİ BİLMİŞTİM”

“Bakan bey istediği kadar “kur sarmalını yıktık” desin. Bu bizim talihsizliğimiz gelen gideni aratıyor. Beterin beteri var.

Damat bey daha önce ne demişti. "Maaşı dolarla mı alıyorsunuz." Dolarla almıyoruz ama tükettiğimiz her şey dolara bağlı olarak artıyor.

BAKAN NEBATİ DE AYNISINI YAPACAK

Daha sonra Berat Albayrak “ben dolara molara bakmıyorum” dedi. Ben de sosyal medyadan yaptığım yorumda “Evet bakmıyor. Ekonomiyi öyle bir hale getirdi ki arkasına bakmadan kaçacak” demiştim. Ben bunu söyledim daha bir ay geçmedi. “At izi it izi”dedi arkasına bakmadan kaçtı, gitti.

Bu bakan beye de aynısı olacak. Arkasına bakmadan gidecek. İşte beterin beteri var...”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Vekillere Sekizinci Lüks Lokanta! Erdoğan CHP'nin yapmadığı mitinge katılanların sayısını açıkladı Meral Akşener eski defterleri açtı! Devlet Bahçeli'nin şok sözlerini ifşa etti! Eylül'de yeni vergilerin geleceği açıklandı