Ana Sayfa
06 Ekim 2022 ( 14452 izlenme )
Reklamlar

Berna Laçin ahlaksız takipçisini tek cümle ile tuş etti. Elektrik faturasını paylaşınca bir takipçi ''Genelev mi işletiyorsun'' diye sordu

Ünlü oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir diyaloğa girdi. Bu ay evlerine 33 bin lira elektrik faturası geldiğini belirten Laçin, bir takipçisinin "Genelev mi diskotek mi işletiyorsun?" sorusuna, "İş başvurusunda bulunacak sanırım" diyerek yanıt verdi.

Sosyal medyada gündeme dair sık sık paylaşımlarda bulunan oyuncu Berna Laçin gelen zamlara da isyan etti. Laçin Twitter'dan yaptığı paylaşımda evine gelen elektrik faturasını açıkladı.

"GEÇEN AY 22 BİN, BU AY..."

Laçin, "Geçen ay elektrik 22 bin geldi diye serzenişte bulunmuştum ya hani, uzaktan çalışma düzeni olduğu için tek tük gelen var diye, bu ay elektrik faturası 33 bin lira geldi. Cevap, yine zam" dedi.


Oyuncunun bu paylaşımını alıntılayan biri, "Genelev mi işletiyorsun, diskotek mi?" diye sordu. Laçin bu şoke eden soruya, "İş başvurusunda bulunacak sanırım" diyerek yanıt verdi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Show TV spikeri Ece Üner'in deprem göndermesi sosyal medyayı salladı Muhaliflere Devlet Bahçeli'yi alkışlatacak video Recep Tayyip Erdoğan: “Suriyeli sığınmacıları göndermeyeceğiz” Bakan Koca açıkladı: Korona virüsten can kaybı 30'a yükseldi