Ana Sayfa
12 Şubat 2022 ( 1336 izlenme )
Reklamlar

Biden'dan Putin'in yüzüne son uyarı! İşte o cümle. Dünya savaşı çıkmak üzere

ABD Başkanı Joe Biden, bugün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le yaptığı 1 saatlik kritik Ukrayna görüşmesinin ardından açıklamada bulundu.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Beyaz Saray'dan yapılan yazılı açıklamada Biden'ın, Ukrayna sınırındaki askeri yığınağını artıran Rusya'nın bu ülkenin topraklarını daha fazla işgal etmesi halinde "ABD'nin müttefik ve ortaklarıyla birlikte kararlı bir şekilde yanıt vereceği" sözlerine yer verildi.

Biden'ın, Ukrayna'ya yapacağı ikinci bir müdahalenin Rusya'ya "hızlı ve ciddi maliyetler" getireceği konusunda da uyarıda bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesinin geniş çaplı insani acılara yol açacağı ve Rusya'nın itibarını azaltacağı yinelendi.

Biden'ın konunun çözüme kavuşması için diplomatik girişimleri önceledikleri, bununla birlikte diğer senaryolara da müttefikleriyle birlikte hazır oldukları konusunda net bir tavır sergilediği kaydedildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ümit Özdağ, Soylu'ya saat verdi: Yayınlayacağım videoyu izle! Meteoroloji, 12 il için sağanak yağış uyarısında bulundu Kadir Şeker'in telefon kayıtları incelendi, Özgür Duran'dan bir ize rastlanmadı Yine ortaya çıktı