Ana Sayfa
04 Mart 2021 ( 232 izlenme )
Reklamlar

Bitlis Tatvan’da askeri helikopter düştü: 9 şehit

Bitlis'in Tatvan ilçesinde askeri helikopter düştü. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 9 askerimiz şehit olurken, 4 asker de yaralandı.
 
Milli Savunma Bakanlığı Bingöl'den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğradığını, 9 personelin şehit olduğunu, 4 personelin yaralandığını bildirdi.

Bingöl’den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğradığını, 9 personelin şehit olduğu bilgisi paylaşıldı.

Ayrıca 4 personelin ise yaralandığı bildirilidi.

MSB’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere saat 13.55’te kalkış yapan Kara Kuvvetlerimize ait Cougar tipi bir helikopter ile saat 14.25’te irtibat kesilmiş, helikopterdeki kahraman silah arkadaşlarımızdan 9’unun şehit olduğu, 4’ünün yaralandığı belirlenmiştir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu elim olayda şehit olan kahraman silah arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Asil Milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize acil şifalar diliyoruz."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Abdüllatif Şener "Nereye harcandığını söylerse hapse girer" dedi! AKP'yi topa tuttu! Kahrolacaksınız, bakın neleri gizliyorlar: İŞTE PKK SALDIRILARININ KORKUNÇ PERDE ARKASI! Kendi silah fabrikasını yabancı bir ülkeye peşkeş çekenlerin bu ülkeye değil ceplerine faydası olur Deprem bölgesine tuvalet götüremeyen iktidar bakın nereye hemen 1 milyar dolar akıtacak. Remzi Özdemir açıkladı