Ana Sayfa
24 Mart 2021 ( 638 izlenme )
Reklamlar

Bu bir araba, telefon veya para hırsızlığı haberi değildir. İki kadın pazardan resmen bunu çaldı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki hırsızlık olayınca çalınan ürün dikkat çekti. İlçedeki bir pazar yerinde, bir esnafın tezgahındaki 1'er kilogramlık tereyağının 2 ayrı kadın tarafından çalındığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayında çalınan ürünün tereyağı olması gündem oldu. Olay, Topraklık Mahallesi 634 Sokak'ta bulunan açık pazar yerinde meydana geldi. Semt pazarında yağ ve peynir satan Hüseyin Avcı, tezgahına koyduğu 1'er kilogramlık 2 paket tereyağının olmadığını fark etti.

Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen Avcı, 2 kadının 2 kilo tereyağını çaldığını görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede, başka bir esnafın da 5 kilogramlık sütünün çalındığı ortaya çıktı.

Polis ekipleri, hırsızlık şüphelisi 2 kadının yakalanması için çalışma başlattı.



Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Prof. Dr. Naci Görür'den yeni uyarı Sinan Oğan'a Devlet Bahçeli şoku! ‘Bahçeli'nin olduğu ittifakı seçtim’ demişti e-Devlet’te yeni hizmet: Din değişiliği yapılabilecek Milyonlar heyecanla bekliyor! İşte Merkez Bankası'na göre memur ve emeklinin ocak zammı