Ana Sayfa
24 Ocak 2022 ( 634 izlenme )
Reklamlar

Bu bölgelerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den kritik fırtına uyarısı

Güney Ege ve Akdeniz'de yarın ilk saatlerden itibaren kuvvetli fırtınanın etkili olması bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Güney Ege'de rüzgarın yarın ilk saatlerden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ile 8 kuvvetinde fırtına, açıklarda yer yer 9 kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esecek.

Sputnik Türkiye'nin aktardığına göre, Güney Ege'deki fırtınanın çarşamba günü ilk saatlerden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Batı Akdeniz'de rüzgar yarın ilk saatlerden itibaren doğu ve kuzeydoğudan 7 ila 9 kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esecek. Kuvvetli fırtına, akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybedecek.

Doğu Akdeniz'de rüzgarın yarın sabah saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğudan 6 ile 8 kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.
Fırtınanın, çarşamba günü ilk saatlerde etkisini kaybetmesi öngörülüyor

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fettah Tamince ve Ahmet Hakan hakkında büyük iddia. Sedat Peker tweet bombardımanı yaptı Sedat Peker SADAT tweetlerini yeniden paylaştı.. Erdoğan Kılıçdaroğlu'nu eleştirine CHP'li belediye başkanı alanı terk etti Kadıköy Anadolu Lisesi'nde büyük skandal! Milyonlarca genç yıllarca boşuna mı ter döküyor