Ana Sayfa
06 Temmuz 2021 ( 1108 izlenme )
Reklamlar

Bu kadar taahhüt bedeli olur mu

Ekonomist Emrah Lafçı sosyal hesabından yaptığı paylaşımda, taahhüt yaptığı hizmetin cayma bedelinden 3 bin TL doğduğunu belirterek bu duruma isyan etti.

Ekonomist ve köşe yazarı, Emrah Lafçı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında 9 ay önce 24 ay taahhütlü yaptırdığı güvenlik sisteminin iptal etmek istedi. Taahhüt verdiği için kampanyalı fırsattan yararlanarak aylık 100 TL daha az ödediği sistemi sona erdirmek istediğinde çıkan cayma bedeli 3 bin TL olduğunu belirten Lafçı taahhüt bozma konusunda yaşanan mağduriyetine “Hırsızdan korunurken size mi soyulacağız” diyerek güvenlik sisteminin sosyal medya hesabını etiketleyerek sitem etti.


Lafçı’nın taahhüt bedelinden cayma konusunda sesini duyurmasının ardından, Yeniçağ Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu’da bir paylaşım yaptı ve 2004 yılında Türk Telekom’u dava ettiğini ve avukatsız savunma yaparak davayı kazandığını belirtti. Uğuroğlu paylaşımında, taahhüt olayında insanların canının yandığını ve AKP iktidarını bu konuda yasal düzenleme yapmaya davet etti.
 

Uğuroğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Cep telefonlarına, ev ve iş telefonlarına, güvenlik firmalarına verilen bu taahhüt olayı herkesin canını yakıyor

2004’de Türk Telekom’u dava ettim avukatsız savundum kazandım.

AKP iktidarı bu konuda mutlaka yasak düzenleme yapmalı”


EMRAH LAFÇI KİMDİR

2007 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden (Mektebi Mülkiye) mezun oldum. Mezun olduğum yıl Garanti Bankası’nda müfettiş olarak çalışmaya başladım. 6 yıl bu görevde Türkiye’nin her bölgesinde 100’e yakın şube ve genel müdürlük birim denetimlerinde yer aldım. Arkasından aynı bankanın pazarlama biriminde 2 yıl görev yaptıktan sonra, yine aynı bankanın eğitim biriminde 2 yıl süreyle çalıştım. Eğiticilik yaptığım dönemde 10’a yakın farklı başlıkta (Temel Bankacılık, Türev Ürünler, Yatırım Ürünleri, Şube Bilançosu ve Karlılık vb) 150’ye yakın eğitim verdim. Sonrasında Garantibank International Amsterdam’da 1 yıl süreyle çalıştım.

Halihazırda eğitim ve finansal danışmanlık hizmetleri veriyorum. Şirket etkinlikleri ve konferanslarda ekonomi ve finansla ilgili konuşmacı olarak yer alıyorum. Ekonomi kanallarında yorumculuk yapıyorum. Sosyal medya hesaplarımdan çektiğim finans ve ekonomiyle ilgili kısa videolarla geniş bir izleyici kitlesine ekonomiyi ve finansı herkesin anlayabileceği basit bir dille anlatmaya çalışıyorum.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Festivaller ‘ahlaksızlık’ gerekçesiyle yasaklanırken... AKP’li belediye başkanları pavyonda alemde BMW'si olan adam Boğaziçili Şeyma Altundal'ın ayakkabısı ile dalga geçti. AKP’li Yetim'den isyan "Koca bir yalanmış" Fatih Altaylı: Türkiye işgal ediliyor. Bu göç değildir. Bunlar göçmen değildir