Buket Aydın’ın “Patronlarının kredi kartı ile gezen gazeteciler” açıklaması

4660 izlenme 03 Temmuz 2022
Reklamlar
Organize suç örgütü liderliği suçlamasıyla hakkında kırmızı bülten çıkarılan Sedat Peker’in, Yıldırım Demirören, Buket Aydın ve Emir Sarıgül hakkında ortaya attığı iddiaların ardından, Aydın’ın daha önce yaptığı bir açıklama gündeme oturdu.

Organize suç örgütü liderliği suçlamasıyla hakkında kırmızı bülten çıkarılan Sedat Peker, Demirören Holding'in sahibi Yıldırım Demirören'le ortaya attığı yeni iddialarda, Demirören'in bir zamanlar haber spikeri Buket Aydın'la ilişkisi olduğunu, Aydın'ın Demirören'i aldattığını ve bu yüzden de işten çıkarıldığını ileri sürmüştü.

Peker, isim vermeden yaptığı açıklamalarla sunucu Aydın'ın Demirören'i TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile aldattığını iddia etmişti.

“PATRONLARININ KREDİ KARTIYLA GEZEN GAZETECİLER”

Peker'in iddialarına ilişkin tartışmalar devam ederken Buket Aydın’ın daha önce yaptığı bir açıklama gündem oldu.

Haber Global’de yayınlanan ve Okan Bayülgen’in sunduğu Uykusuzlar Kulübü programına kobuk olan Aydın, ‘patronlarının kredi kartı ile gezen gazetecilerin’ olduğunu söylemişti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Can Ataklı: Erdoğan, Akşener'den 'Yargılanmama' Garantisi İstedi Boris Johnson'un koronavirüs testi pozitif çıktı Elektrik şirketleri enerji bakanının yüzüne söyledi. Elektrik faturasına zam istediler İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz: 28 Mayıs itibarıyla Millet İttifakı bitmiştir