Çaykur’dan skandal görüntülerle ilgili açıklama. Kuradan çıkanları kontrol ederken yakalanmıştı

1005 izlenme 15 Nisan 2021
Reklamlar
Çaykur’da işçi alımı kurasında hile yapıldığına yönelik iddialar sonrası Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Erdinç Hatinoğlu açıklama yaptı. Hatinoğlu açıklamasında, “Bu kura ile işe alım işleminin Çaykur ile bir alakası yoktur. Biz bu alımları İŞKUR aracılığıyla yapıyoruz. Çekilişleri de onlar organize ediyor. Konunun muhatabı biz değiliz” dedi.

Sosyal medyada dolaşan bir videoda ÇAYKUR’a alınacak 200 geçici çay eksperi ve 300 geçici beden işçisi alımı sırasında kura hilesi yapıldığı iddia edilmişti.

ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcısı Erdinç Hatinoğlu konuyla ilgili Odatv’ye yaptığı açıklamada, “Bu kura ile işe alım işleminin ÇAYKUR ile bir alakası yoktur. Biz bu alımları İŞKUR aracılığıyla yapıyoruz. Çekilişleri de onlar organize ediyor. Konunun muhatabı biz değiliz. İŞKUR bu çekiliş yöntemini noter aracılığıyla yaptığını belirtti. İŞKUR’un yaptığı bu işe alım organizasyonu canlı da yayınlıyoruz. Biz de konuyu İŞKUR’un görevlendirdiği notere sorduk. Bize “Birbirine yapışık iki numara geldiği için birbirinden ayırıp yeniden çektiğini” söyledi.

Çekilişi yapan notere noter Meliha Aydın, “Çekilişle ilgili açıklama yapmak istemiyorum” dedi. Çekilişi noter katibinin yaptığı öğrenildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Trafik sigortasına rekor zam. Araç sahiplerine kötü haber Dünya şokta! Trump’ın diploması sahte çıktı Cumhur İttifakı'na iltica eden Sinan Oğan kendisine kızanlara trip attı. Hüzünlü bir müzikle paylaşım yaptı CHP'li vekil Gamze Taşçıer 'den Melih Gökçek 'e olay gönderme!