CHP'li Ali Mahir Başarır, canlı yayında Katarlılara verilecek ilk yeri açıkladı

2797 izlenme 18 Ocak 2022
Reklamlar
CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır konuk olduğu programda Atatürk Havalimanı arazisinin Katar’a satılmak istendiğini dile getirdi.

CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır, TELE1'de ekrana gelen Gerçeğin İzinde programına konuk oldu. CHP’nin Mersin mitingine ve asgari ücret tartışmalarına vurgu yapan Başarır, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri ile yapılan anlaşmalara da ilişkin çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

“Bunu ilk kez TELE1 ekranlarında açıklıyorum” şeklinde vurgu yapan CHP’li Başarır, "Atatürk Havaalanı’nın arazisini Katar’a satmak istiyorlar" açıklamasını yaptı.

Ali Mahir Başarır’ın söz konusu ifadeleri ise şu şekilde:

“Bugün ilk kez burada bir şey açıklıyorum: Atatürk Havaalanı’nın arazisini Katar’a satmak istiyorlar. İlk kez söylüyorum: Niye 3 saat Cumhurbaşkanı inceledi? Hangi Katar heyeti inceledi? Neyin değer tespiti yapıldı? Bakın memleket elden gidiyor, Katarlı bir adam gelmiş, hadsiz herif adını bile söylemek istemiyorum ‘Türkiye’nin ekonomisi kötü bakalım ne alacağız?’ diyor. Utanmaz herif sen batan geminin mallarını mı alıyorsun?”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3.5 Milyon Afgan Yolda, Günde 8 Bin Pasaport Selçuk Özdağ: 'Erdoğan'ı Desteklediğim İçin Halkımdan Özür Diliyorum' Erdoğan’ın Bahçeli’ye karşı kozu ortaya çıktı İmamoğlu kayıtları istedi Soylu'nun cevabı sonrası bir çıkış daha yaptı