Ana Sayfa
06 Ekim 2021 ( 618 izlenme )
Reklamlar

CHP'li Belediye Başkanı Tanju Özcan, Erdoğan'a sahip çıktı

CHP'li Tanju Özcan, sık sık mültecilerle ilgili yaptığı çıkışlarla gündeme gelirken, bu kez de Erdoğan'a sahip çıktı.

Türkiye’deki mülteciler ile ilgili söyledikleriyle sık sık gündeme gelen CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sahip çıktı.

Mültecilerle ilgili yaptığı çıkışlarla gündemden düşmeyen CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan çok konuşulacak ifadeler kullandı. 

Milli Gazete'de yer alan habere göre, Özcan konuşmasında ABD'ye karşı sert ifadelerde bulunurken " Erdoğan'a ülke içinde muhalifiz lakin mahallemizin çocuğunu başkasına dövdürtmeyiz” diye konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD’ye yaptığı ziyarette Joe Biden’la görüşmeyi kabul etmemesine sinirlenen Tanju Özcan, sitem dolu yazıların yer aldığı bir pankartı belediye binasına astı.

"MAHALLEMİZİN ÇOCUĞUNU DÖVDÜRMEYİZ"

Bolu Belediye Başkanı Özcan belediye binasına astığı yazıyı Meclis toplantısında da okudu. ABD’nin Türkiye’ye dost olmadığını dile getiren Özcan, “ Erdoğan'a ülke içinde muhalifiz lakin mahallemizin çocuğunu başkasına dövdürtmeyiz” ifadelerini kullandı.

CHP'li Özcan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“İktidarda kalmak için veya iktidara gelmek için medet umanlara bu çağrılarımı yapıyorum bu uyarılarımı yapıyorum. Amerika bizi sömürgesi gibi görmeye çalışıyor. Amerika hadsizlik yapıyor. Amerika bu ülkenin Cumhurbaşkanı üzerinden Türkiye Cumhuriyeti Devletine, Türk halkına hakaret ediyor. Biz sayın Erdoğan'a ülke içinde muhalifiz. Sayın Erdoğan'ı seçimle yenmek için de uğraşıyoruz. Ama sayın Erdoğan bu görevde kaldığı sürece anayasamız ne diyor milli birliğimizi bütünlüğümüzü temsil eden Cumhurbaşkanıdır. Biz ona öyle bakarız. Türk milletinin temsilcisi olarak bakarız. İçeride eleştiririz. Ama kendi mahallemizin çocuğunu başkasına dövdürtmeyiz. Bizim anlayışımız bu. Erdoğan ülkenin Cumhurbaşkanı olduğu sürece biz Erdoğan üzerinden Türkiye Cumhuriyeti'ne, Türk Milleti'ne hakaret edilmesine izin vermeyiz. Eğer, ‘Dünya 5'ten büyük’ diyorsa Sayın Cumhurbaşkanımız, katılıyorum en sevdiğim sözü, ‘Kapatıyorum İncirlik Üssünü, kapatıyorum İncirlik Radar Üssünü, çıkıyorum NATO'dan’ demesini bekliyorum. Onda da o yürek olduğuna inanıyorum. Bunak Coni bize ayar veremez”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İlla da tezkere diyorsan Bilal'i yolla askere AKP’li Metin Külünk’ten ek vergi talebi Erol Mütercimler ilk kez açıkladı: SADAT kurucusu Adnan Tanrıverdi'nin gerçek yüzü Akaryakıta bu gece yarısı kallavi zam geliyor