Çok önemli: İstanbul, polisin bu anonsuyla yankılanıyor

2013 izlenme 22 Mart 2020
Reklamlar
Korona virüs salgınına rağmen vatandaşların evlerinde kalmamaları ve sahillerde gezmeleri sonrası polis ekipleri vatandaşların sokağa çıkmaması yönünde anonslar yaptı.

Korna virüs salgınının daha ciddi boylara gelmemesi için yapılan ‘Evde kal’ çağrılarına rağmen vatandaşlar İstanbul’da sahillere ve parklara akın etmeye devam ediyor. Sahil yollarında trafik durma noktasına gelirken, bir çok vatandaşın deniz kenarında balık tuttukları ve ‘sosyal mesafeye’ uymadıkları görüldü.

İstanbul’da polis ekipleri yaptığı uyarıda vatandaşları sokağa çıkmamalarını ve evlerinde kalmaları gerektiğini belirtti.

İstanbul’da polis ekiplerinin sahilde gezen vatandaşlara yaptığı uyarı şöyle:

“Değerli İstanbullular evlerinizde kalmanız sizlerin ve sevdikleriniz için hayati derecede önemlidir. Zaruri olmadıkça sokağa çıkmayınız”
 
İSTANBUL VALİSİ UYARDI

Öte yandan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbullulara zorunlu ihtiyaçlar dışında sokağa çıkmamaları uyarısında bulundu.

Vali Yerlikaya yazılı açıklamasında şunları söyledi:

“Sevgili İstanbullular, Baharı karşıladığımız bugünlerde aynı zamanda Covid-19 yeni tip Koronavirüs salgınıyla mücadele ediyoruz. Ülkemizde bu konuda başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanlıklarımız, yetkili bütün makamlar ve valiliğimizce sürekli tedbirler alınmakta ve siz kıymetli vatandaşlarımızla paylaşılmaktadır.

Kaynak: Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekran Önünde Gazeteciler Ekran Arkasında İse... Yürek burkan video! Çöpe atılan bozuk etleri yalvararak istedi Suudilerden iğrenç paylaşım. Arap basını: Türkler Suudi şartlarına teslim oluyor "Bu bir işgal planıdır"