Ana Sayfa
23 Mart 2023 ( 891 izlenme )
Reklamlar

Cumhur İttifakı'nda HÜDA PAR krizi

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, HÜDA PAR'ın ittifaka dahil edilmesine tepki göstererek "Vaatlerini doğru bulmuyoruz" dedi.

Seçimleri kazanabilmek için her yolu deneyen Cumhur İttifakı, Hizbullah'ın siyasi kolu HÜDA PAR'ı ittifaka dahil etmişti.

İttifakın bir başka ortağı Büyük Birlik Partisi ise bu duruma kazan kaldırdı.

NTV canlı yayınına katılan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, HÜDA PAR ile görüşme sürecine ilişkin yöneltilen soruya "Biz parti olarak HÜDA PAR'ın vaatlerini doğru bulmuyoruz." yanıtını verdi.

Destici oy hedefleri için "Gerçekçi olmamız gerekirse bu seçimde oy hedefimiz yüzde 45." dedi.

SEL BÖLGESİNDE TARTIŞILAN FOTOĞRAF

Destici’nin Şanlıurfa’daki sel felaketi bölgesinde sarı çizmesiyle gezerken, yanındaki yalınayak, çamur içindeki depremzede çocuğun fotoğrafına sosyal medyadan tepki yağmıştı. Destici bu konuyla ilgili, "Türkiye'de siyaset öyle bir hale geldi ki herkes açık arıyor. Bir fotoğraf karesi üzerinden itibarsızlaştırma çalışması yürütüyorlar. Sel bölgesini gezerken bir çocuk geldi yanımıza. Bizim bir çekincemiz olsa neden paylaşalım. Bu fotoğrafı biz servis ettik. Biz bölgeye yaptığımız yardımları paylaşmak istememiştik ancak bizi bunları yapmak zorunda bıraktılar. Hiç bölgeye gitmemiş insanlar, yardımcı olmaya çalışanları eleştiriyor. Biz sel bölgesine gittik, gördük, gereğini yaptık." ifadelerini kullandı.



Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dilipak'tan AKP'ye seçim uyarısı: Ağır bedeller ödeyeceğiz Eski yandaş yazar: Pişmanım keşke... Eski Merkez Bankası Başkanı'ndan dikkat çeken çağrı Aydınlık yazarından yağcılıkta son nokta