Din değiştiren Tuğçe Kazaz’dan din dersi: Atatürk dinsizliği getirdi

1937 izlenme 08 Ocak 2020
Reklamlar
Çorap değiştirir gibi din değiştiren ünlü model Tuğçe Kazaz, Atatürk'ün dini unutturmak ve Kemalizm'i ortaya çıkarmak için kendisini mitolojik bir öğeymiş gibi gösterdiğini ve dinsizliği getirdiğini söyledi.

2005 yılında evlendiği Yunan oyuncu Yorgo Seitaridis uğruna Hristiyanlığı seçen Tuğçe Kazaz, 3 yıl sonra eşine boşanma davası açmış ve Budist olmaya karar vermişti.

Budist olmak için Kalamış'taki bir mekanda toplantılara katılan ünlü model, Budizm'in ilk basamağı olan "hizmet" kısmında pes etmiş ve burada kendisine tuvalet temizliği yaptırılınca "Hizmetçi değilim" diyerek Budizm sevdasından da vazgeçmişti.

Sürekli din değiştiren Kazaz, 2014 yılında tekrar din değiştirmiş ve müslüman olmuştu.

ÇORAP DEĞİŞTİRİR GİBİ DİN DEĞİŞTİRDİ

Müslüman olduktan sonra türban defilesine katılan ve ses getiren ünlü model, vücudundaki dövmeleri de sildirmişti.

Dinini, görünüşünü, mesleğini, fikirlerini değiştirmesiyle gündeme gelen Kazaz,  son yıllarda özellikle sosyal medya hesabından siyasi gelişmelere dair yaptığı açıklamalarla da gündem olmayı başardı.

İşte Tuğçe Kazaz’ın siyasi  paylaşımlarından birkaçı:

• Ütopik gelecek belki ama bence Dolar'ı Türkiye'de yasaklayalım. Uluslararası ilişkilermiş, ekonomiymiş gerisini Dolar'ı basan onlar düşünsün.

• Diyanet İşleri fetva kuruluna sorumdur. Elektronik cihazlarımızda, Kuran'ı Kerim uygulamasını indirdikten sonra, abdestsiz dokunabilir miyiz?" 

• Mustafa Kemal Atatürk;

Atatürk= Atatürkçü

Kemal= Kemalist

Mustafa= ?

Sahi neden ‘Mustafacı’ yok? Peygamberimizin (S.A.V) isimlerinden biri Mustafa olduğu için mi? Yoksa putları yıkmaya gelen Allah’ın dini Mustafacı olmanıza izin vermediği için mi? Başka sorum yok.
 
• Bir çok arkadaşımız;imla hataları yaptığım için beni eleştirmiş. Bir gecede Osmanlıca'yı katlettiklerinde bu kadar dokunmadı da. 

• Yine haçlı zihniyetinin Twitter ve facebook gibi araçları icat ederek,bizi birbirimize düşürmeye ve kendi gerçekliğimizden uzaklaştırmaya...

• Bugün Noel. Umarım içki içip dağıtmak yerine, bizimde çok sevdiğimiz ve iman ettiğimiz bir Peygamber olan Hz.İsa'nın Ruhu için dua edersiniz.

• Ve her zaman siyaset üstü bir bakış açısıyla bakmaya devam edeceğim. Dilerim beni bir gün anlarsınız. ..

• Ve siyasetin ötesindeki gerçekliğin gözünden bakan Tuğçe insanlığın bu tarafına sadece üzülecektir.

• Yol açacağız. Her şey bize bağlı... Medeni Dünyayı ilim,bilim adamları ile toplum mühendisleri kurdu.Bugün bakıldığında medeni dünya savaş ve şiddet doğurmaktan öteye geçmedi.

• Ananas bitkileriyle bu milleti uyutamazsınız. Atatürk'ü kullanarak artık bu milleti soyamazsınız...soymakla kalmayıp ahlaksızca...

Sürekli din değiştiren ve siyasi paylaşımlarıyla gündemde kalmaya çalışan Kazaz'ın skandal bir videosu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada çok fazla tepki alan Kazaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Kemal’in Kemalizmle, Atatürk’ün Atatürkçülükle eşit olduğunu öne sürerek, “Sahi neden Mustafacı yok?” demiş ardından da 'Peygamberimizin (S.A.V) isimlerinden biri Mustafa olduğu için mi? Yoksa putları yıkmaya gelen Allah’ın dini Mustafacı olmanıza izin vermediği için mi?' demişti.

'ATATÜRK DİNSİZLİĞİ GETİRDİ'

Kazaz'ın yeniden dolaşıma giren bir videosu izleyenleri adeta şoke etti.

Defalarca din değiştirdiğini unutan Kazaz, adeta din dersi vermeye başladı.

Kazaz, Kemalizm'in bir din olduğunu, Atatürk'ün Osmanlı döneminde saltanatı dini yok etmek için kaldırmak istediğini söyledi.

Atatürk'ün dini unutturmak ve Kemalizm'i ortaya çıkarmak için kendisini mitolojik bir öğeymiş gibi gösterdiğini söyleyen Kazaz, Atatürk'ü dinsizliği getirmekle suçladı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Rasim Ozan Kütahyalı'dan CHP'li vekile tehdit: Ona cehennemi yaşatırım! Türkiye'de genç nüfusun işsizlik oranı artış göstererek %24,5 oldu İstanbul'da bir kadın, şort giydiği gerekçesiyle sözlü taciz ve hakarete maruz bırakıldı Kendisini "şeyhin yeryüzündeki temsilcisi" diye tanıttı İş adamlarını dolandırdı