Ana Sayfa
28 Ağustos 2022 ( 1030 izlenme )
Reklamlar

DiyanetSen Aleyna Tilki’yi hedef gösterdi: Konserin iptali için gereği yapılsın

DiyanetSen Çorum Şube Başkanı İsmail Şanal, Çorum'da 16 Eylül'de düzenlenmesi planlanan Pırlanta Pirinç Festivali'nde sahne alacak olan Aleyna Tilki'nin konserini hedef gösterdi.

DiyanetSen Çorum Şube Başkanı İsmail Şanal, Osmancık Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Pırlanta Pirinç Festivali’nde sahne alacak olan Aleyna Tilki’nin programının iptal edilmesini istedi.

Bölgenin yerel haber sitesinin aktardığına göre, sosyal medya hesabından açıklama yapan DiyanetSen Şube Başkanı Şanal, "şehrin kültürüne, sanatına, sosyal yaşamına, geleneklerine, değerlerine ve inancına katkı sağlamayan, dini ve milli değerleri ayaklar altına alanları Osmancık’ta görmek istemediklerini" söyledi.

"Toplumun ahlakıyla zıt hayat yaşayan, LGBT savunucusu kişilerin sanatçı kimliğiyle insanların önüne rol model gibi sunulmasına karşı çıktıklarını" ifade eden İsmail Şanal, "şehrin idarecilerini toplumsal hassasiyetleri dikkaya almaya ve programın iptali için gereğini yapmaya" davet etti.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yılmaz Özdil Sedat Peker gerçeğini yazdı Doğruyu söyleyen gurbetçi ile yalancı gurbetçi birbirine girdi Ahmet Ercan depremlerde neden hep sıradan insanların öldüğünü açıkladı. Neden zenginlere bir şey olmadığını da söyledi CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan "Külliye" iddiasıyla ilgili açıklama