Ana Sayfa
06 Mart 2024 ( 2219 izlenme )
Reklamlar

Dolar ve Euro'da görülmemiş rakam. Dikkat çeken Kapalıçarşı uyarısı

Döviz kurundaki yükseliş iyice hız kazanırken dolar/TL kuru tarihinde ilk kez 32 TL sınırını aştı. Euro/TL kuru ise 35 TL'ye dayandı. Kapalıçarşı'da dolar alım satım makas farkının açıldığına dikkat çekilirken; uzamanlar, bu durumun birkaç gün içinde normalleşebileceğini iletti.

Dolar ve Euro'da görülmemiş rakam. Dikkat çeken Kapalıçarşı uyarısı 1

Dolara talep artarken döviz kurlarında da yükseliş hız kazandı. Dolar, tarihinde ilk kez 32 TL'nin üzerine çıktı, Euro ise 35 TL sınırına kadar yükseldi.

Dolar ve Euro'da görülmemiş rakam. Dikkat çeken Kapalıçarşı uyarısı 2

MAKAS TEKRAR AÇILDI

Interbank ile Kapalıçarşı arasındaki kur makası dün yapılan işlemlerde yüzde 5’e kadar yaklaştı, kapanışa doğru ise yüzde 2’ye geriledi.

Dolar ve Euro'da görülmemiş rakam. Dikkat çeken Kapalıçarşı uyarısı 3

2023 yılında yapılan genel seçimler öncesinde yüzde 10'lara kadar çıkan kur makasının, yerel seçimlerin yaklaştığı bu dönemde tekrar açılması dikkat çekti.

Dolar ve Euro'da görülmemiş rakam. Dikkat çeken Kapalıçarşı uyarısı 4

Uzmanlar makas farkının açılmasının vatandaşın döviz talebinin dijitalden fiziki dolara kaymasıyla oluştuğunu vurguladı ve bu durumun birkaç gün içinde normalleşebileceği kaydetti.

Dolar ve Euro'da görülmemiş rakam. Dikkat çeken Kapalıçarşı uyarısı 5

Dolar ve Euro'da görülmemiş rakam. Dikkat çeken Kapalıçarşı uyarısı 6



Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İlker Başbuğ'dan Kanal İstanbul uyarısı: Montrö Boğazlar Sözleşmesi'ni riske eder Sözcü gazetesi yazarı Murat Muratoğlu'dan ekonomide 2021 yılı mesajı : Belaların en babası Gökhan Özoğuz'dan 'Akit' videosu 'Bedelini İki Hafta Sonra Çok Ağır Ödeyeceğiz'