Ana Sayfa
18 Ocak 2022 ( 5479 izlenme )
Reklamlar

Ekonomist Selçuk Geçer dolarda sessizce başlayan yeni operasyonu açıkladı

Dolar an itibari ile 12,02 Türk Lirası. Ekonomist Selçuk Geçer'in 20 Aralık'ta Erdoğan'ın kur korumalı mevduat açıklamasının ardından 18'ten düşen dolarla ilgili 'Bir gol attık diye sevinenler 10 gol yediklerinin farkına vardı' paylaşımı dikkat çekti.

Türk lirasının döviz karşısında rekor seviyede değer kazandığı 20 Aralık ve 21 Aralık’ta yaşananlar “operasyon” olarak yorumlanmış bir kesimin büyük paralar kazandığı iddia edilmişti.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati dolar kurundaki hızlı düşüşten büyük yatırımcının kendisini koruduğunu, küçük yatırımcının ise çarpıldığını söyleyerek tepki çekmişti. Ekonomistlerden tepki çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kur korumalı mevduat açıklaması sonrası ise bankalarda işlemler başladı.

Dolar an itibari ile 12,02 Türk Lirası. Ekonomist Selçuk Geçer'in doların yükselişe geçmesiyle ilgili paylaşımı dikkat çekti.

İşte o paylaşım;

"Vatandaş çarpıldı,,, oylar çakıldı... Bir gol attık diye sevinenler 10 gol yediklerinin yeni farkına vardı... Şimdi o golleri çıkarmak için ufak ufak yukarı itiyorlar doları. Eeee demiştim dermiyim... DERİM ELBET !!!"


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Seyyanen zam iddialarına AK Parti isim son noktayı koydu: Böyle bir çalışma yok Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu faize halkımızı ezdirmeyeceğiz! “Sezen Aksu’nun kafasına sıkacağım” dedi... İhaleyi kaptı Ünlü ekonomist Şeref Oğuz emekli ve memura ne kadar zam yapılacağını açıkladı