Ana Sayfa
04 Ekim 2021 ( 3307 izlenme )
Reklamlar

Emniyet Genel Müdürlüğü'nde Kılıçdaroğlu paniği. Can Ataklı birimlere gönderilen yazıyı paylaştı

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun emekli polislerle buluşması İçişleri’nde rahatsızlığa neden olduğu iddia edilirken, karakol ziyaretlerinin Emniyet’te paniğe neden olduğu belirtildi.

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun karakol ziyaretlerinin Emniyette paniğe neden olduğunu yazdı.

Halk TV yazarı İsmail Saymaz’ın haberinden aktaran Ataklı, “Hemen bütün emniyet müdürlüklerine bir yazı gitmiş. Her emniyet müdürü de kendi polislerine uyarı yazmış.” ifadelerini kullandı.

Ataklı, emniyet müdürlüklerine giden yazının şu olduğunu yazı:

“Noktalarımıza CHP ilçe teşkilatından ziyaret amacıyla gelen olursa ivedi tarafıma bilgi verilecek siyasi herhangi bir konuda yorum yapılmayacak devletin tarafsızlığına yakışır nezaket gösterilecektir. İlçe emniyete gelmeleri durumunda burdaysam öncelikle benim yanıma değil isem güvenlik amiri komiserin yanına getirin, eşlik edin şimdilik.”

“Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin polis müdürleri böyle akla ziyan yazılar yazar mı emrindeki polislere?” diyerek eleştirisini dile getiren Can Ataklı, söz konusu iddialara ilişkin ise şu değerlendirmede bulundu:

“Öyle ya polisler Kılıçdaroğlu ile fotoğraf çektiriyor, ya saraydaki bir numaralı kişi öfkelenip de Emniyet Genel Müdürü’ne “Bu ne rezalet kardeşim, bu polisler nasıl böyle bir şey yapabiliyor, sen orada bostan korkuluğu musun, görmüyor musun adamlarının yediği naneyi?” derse…”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP’den kabine değişikliği sinyali TRT muhabiri yılın haberini patlattı...Çin aşısının önünde fotoğraf çektirince kutuların üstünde yazan ortaya çıktı Cumhur İttifakı'nı sarsan anket paniği: AKP yüzde 30'un altında AKP'li vekil fena yakalandı: "Hiç kullanmadım" dedi ama...