Erbakan'ın danışmanından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanlarına canlı yayında zehir zemberek sözler

3274 izlenme 18 Ocak 2022
Reklamlar
Necmettin Erbakan'ın Ekonomiden Sorumlu Başdanışmanı Osman Altuğ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanlarına canlı yayında zehir zemberek sözlerle tepki gösterdi.

Türkiye Cumhuriyeti 54. Dönem Hükümetinde Ekonomiden Sorumlu Başdanışmanlık görevini üstlenen Prof. Dr. Osman Altuğ, TV5'te katıldığı Ters Açı isimli programda, iktidar partisinde danışmanlık görevini yapanlara tepki gösterdi.

"Nereden buluyorsun bu danışmanları? Partide bilmem neymiş, olmuş sana başdanışman" ifadelerini kullanan Altuğ, "Bu danışmanları gördükçe utanıyorum" diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Ben de Türkiye Cumhuriyeti 54. Dönem Hükümet döneminde Ekonomiden Sorumlu Başdanışmandım. T.C. Yani sanıldığı gibi Erbakan hocamızın şahsi danışmanı değilim. Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin danışmanıydım. Şimdi bu danışmanları gördükçe utanıyorum 'Ben danışmandım" demeye."

"YETER Kİ İKTİDAR PARTİSİNE FAYDALI OL"

Altuğ, başdanışmanların işlevini "Yeter ki iktidar partisine faydalı ol" diyerek tanımlayarak, "olduğun ne olmadığın önemli değil. Bunların hepsi masraf... Onun için ne yapacaksın? Masrafları kısacaksın, gelirleri artıracaksın" diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akaryakıta dev zam geliyor! Ekonomist Selçuk Geçer açıkladı Şamil Tayyar'dan Tansu Çiller çıkışı. AKP'ye zehir zemberek sözler Milletin Parası Bu Şarkıcılara Servet Olmuş! Şehit babasının maaşına haciz konuldu