Ana Sayfa
26 Aralık 2020 ( 2844 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan’a sert sözler söylemişti, bıçaklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştiren boksör, bıçaklandı. “Bu ülke Atatürk’ün, Tayyip’in değil” yazılı tişörtü giydikten sonra neler yaşamıştı.

AKP’yi ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı sert bir dille eleştiren boksör Ünsal Arık, dün gece bıçaklı saldırıya uğradı. Yaralanan Arık, elinin ve kıyafetlerinin kanlı fotoğraflarını Twitter hesabından paylaştı.

Elinin ve kan bulaşmış kıyafetlerinin fotoğraflarını Twitter hesabından paylaşan Arık, “Hesap günü gelecek. Bu sefer saldırınız daha cesaretliydi bir dahaki sefer önden deneyin. Kahpeliğiniz şaşırtmıyor. Sizde bıçak, bende yürek” dedi. Almanya’da yaşayan Arık, tweetinin Almancasını da paylaştı


Ünsal Arık 2014 yılında Tekirdağ’da ringe, “Bu ülke Atatürk’ün, Tayyip’in değil” yazılı tişörtle çıkmıştı. Arık, maçın ardından AKP’den bazı isimlerin televizyona çıkıp Erdoğan’dan özür dilemesi karşılığında kendisine 150 bin dolar teklif ettiğini ve ölüm tehditleri aldığını iddia etmişti.

Arık hakkında “Cumhurbaşkanı’na tehdit” suçlamasıyla dava açılmıştı.

DAHA ÖNCE DE KURŞUNLA TEHDİT EDİLMİŞTİ

Dana önce Alman gazetelerine verdiği röportajda Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’nin (DİTİB) faaliyetlerini eleştiren Ünsal Arık’ın, arabasının camına zarf içinde tek kurşunlu tehdit mektubu bırakılmıştı. Ünal Arık tehditlerin AKP sempatizanları tarafından yapıldığını öne sürmüştü. Arık’ı tehdit edenler daha sonra Alman polisi tarafından yakalanmıştı.

Metin Es / Berlin

Odatv.com

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Zülfü Livaneli, Baykal'ın Erdoğan ile gizlice buluşup anlaştığını yazmıştı. İşte o yazı... Bütün telaş Cübbeli'nin dünürü için mi Sedat Peker’in oğlundan olay yaratan paylaşım. Babası “Tayyip abi” diye seslenmişti AK Parti'de 2 isim istifa etti! Haberler peş peşe geldi