Ana Sayfa
11 Kasım 2020 ( 2060 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan Atatürk'e ait olan sözü kendi sözü gibi kullandı. İşte Atatürk'ün o sözü

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada dikkat çeken bir ayrıntı yaşandı. Erdoğan'ın, Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ ile ilgili gelişmeleri değerlendirirken, Atatürk'e ait olan bir sözü isim vermeden kullanması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin bugün gerçekleşen grup toplantısında Dağlık Karabağ'da yaşanan gelişmeler ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Dağlık Karabağ'da Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan çatışmalara son veren anlaşmayı değerlendiren Erdoğan, "Ermenistan'ın yeniden Azerbaycan'a saldırmasıyla başlayan çatışmalarda Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında yer aldık. Azerbaycanlı kardeşlerimizin sevinci sevincimiz, gururları gururumuzdur." dedi.

Erdoğan'ın bu ifadeleri Atatürk'ün, "Azerbaycan'ın sevinci sevincimiz, hüznü hüznümüzdür" sözünü akıllara getirdi. Erdoğan'ın Atatürk'ün bu sözünün son bölümünü değiştirerek kullandı. 

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Afrika'yı istila eden çekirge sürüsü, Türkiye sınırına dayandı "Pis ağzı kapatacağız" Sedat Peker büyük rüşvet çarkını açıkladı. 50 tweet attı bir de AKP'li milletvekilinin videosunu yayınladı Vatandaş sokak röportajında anlattı. Profesörler bile böyle konuşamadı.