Ana Sayfa
07 Ekim 2021 ( 1390 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan'dan Atadığı İsme: Senin Burada Ne İşin Var

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan, bugün kaleme aldığı yazısında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kararname ile ÇAYKUR'a atadığı ismi unuttuğunu ve ikili arasına yaşanan dikkat çeken diyalogu köşesine taşıdı.

Pehlivan'n bugünkü yazısından ilgili bölüm şöyle oldu:

İDDİA O Kİ...

1  Cumhurbaşkanı Erdoğan, kısa süre önce Rize’yi ziyaret etti. Gitmişken ÇAYKUR yöneticileri ile de görüştü. Onlar arasında eski AKP milletvekillerinden birini de görünce, “Senin burada ne işin var” diye sordu. O isim de “Efendim, siz geçen ay kararname ile atadınız” yanıtını verdi. O anlara şahit olanlar şaşkınlığını gizleyemedi. 

2 Sayıştay, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) karasal sayısal radyo ve televizyon yayıncılığı sıralama ihalesini yapmadığını belirtti. Aslına bakılırsa, Sayıştay yıllardır uyarıyor, RTÜK de yıllardır görmezden geliyor. 

Peki, neden? Çünkü, başta Turkuvaz Grubu olmak üzere büyük medya kuruluşları bunun gerçekleşmesini istemiyor. Zira, eğer gerçekleşirse televizyon kanalları için düzenli olarak RTÜK’e ciddi bir para vermek zorunda kalacaklar. 

3 Şirketler adına borçlarını tahsil etme işi yapan bir işadamı geçen günlerde tutuklandı. Rüşvete aracılık etmekle suçlanıyordu. Çarpıcı olan ise o ünlü işadamının İstanbul’daki önemli bir savcı ile sorunlu ilişkileri de ortaya çıkmış. Şimdi o savcı ve arkasındaki güce dair önemli söylentiler var. Üzerine gidilecek mi, yoksa kapatılacak mı, yakında göreceğiz.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Belediye borcunu camiyle ödeyecek VEYİS,SOYLU'YU ATEŞE ATTİ..MACRON TAYYİP'İ BÖYLE REZİL ETTİ..İŞTE SUİKAST İHBARI ALAN 20 İSİM! Kılıçdaroğlu Erdoğan ve Bahçeli'yi çok kızdıracak! "Sözde milliyetçi! Vatan haini!" Prof. Dr. Naci Görür Van'ın Muradiye ve Başkale ilçelerini işaret etti