Ana Sayfa
18 Ocak 2022 ( 1135 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan'dan CHP'lilere hakaret: Kılıçdaroğlu birilerini havlatıyor

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, AKP Karaman İl Danışma Meclisi'nde konuştu. Erdoğan, CHP ve Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında çirkin sözler sarf etti. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na hitaben 'O birilerini havlatıyor kendisi de arkadan izliyor. Bay Kemal, biz bunları yutmayız. Kimin ne olduğunu da çok iyi biliriz. Sıkıysa çık bu havlayanları sustur' dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Karaman İl Danışma Meclisi'ne katıldı. Erdoğan, yaptığı açıklamalarda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve diğer CHP'li isimleri hedef aldı.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve diğer CHP'li isimlere hakaret ettiği açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

'SIKIYSA ÇIK BU HAVLAYANLARI SUSTUR'

CHP'nin malum tiplerinin konuşmalarına bakmayın. Onların dinden, diyanetten nasibi yok. Bay Kemal kalkıp da yanındaki o malum tiplerin söyledikleri karşısında herhangi bir şey söylüyor mu? Niye söylemiyor? Çünkü onun cinsi de cibiliyeti de o. O birilerini havlatıyor kendisi de arkadan izliyor. Bay Kemal, biz bunları yutmayız. Kimin ne olduğunu da çok iyi biliriz. Sıkıysa çık bu havlayanları sustur. Bu ülkede dine saldıranların hesabını sormayı biliriz. 

Çocukların dini erken yaşta öğrenmesi bir siyasi partiyi niçin rahatsız eder? Bu garabet CHP'ye has bir durumdur. Gazi Mustafa Kemal'in ardından halka rağmen halkçılık yapan, milletten yüz bulamadığı için demokrasi dışı güçlerden iktidar dilenen aciz bir siyasi teşekkül haline dönüşmüştür. 

'SİZİN SOKAK TERÖRİSTLERİNDEN NE FARKINIZ VAR?'

Sizin sokak teröristlerinden ne farkınız var? Aynısınız. Onları getirip konuşturtuyorsun sen de arkasından izliyorsun. Bizim bunu yutacağımızı mı zannediyorsun? Benim tanıdığım bu millet 2023'de dinimize diyanetimize saldıranlara hesabını soracaktır. Eğer şair diyor ya 'dinime küfreden bari müslüman olsa'. Bunların durumu bu, çık açık oyna bari. Sokak terörüyle ülkemizi karıştırmaya çalıştırdıklarında yanımızda siz vardınız. 1725 Aralık'tan 15 Temmuz kanlı darbe teşebbüsüne kadar her kritik kavşakta siz iradenize sahip çıktınız.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fatih Altaylı AKP'nin Ankara adayını açıkladı. “Dün kulağıma fısıldandı” dedi Saray masrafları soruldu: "Dünyaya hükmeden biri için israf değil" Cemal Enginyurt AKP'li eski bakana ateş püskürdü! "Bağırma lan! Milletin anasına küfreden şerefsiz!" AKP ve MHP’den Mansur Yavaş’a kredi ambargosu