Ana Sayfa
18 Ocak 2022 ( 1094 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan'dan kazandı, neden bozdurmadığını da anlattı. Kemal Kılıçdaroğlu, bankada ne kadar eurosu olduğunu açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açtığı tazminat davalarının sorulması üzerine ilginç bir cevap verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana Çiftçiler Birliği ziyaretinde yaptığı açıklama dikkat çekti. Kılıçdaroğlu, “En son kaybettiğim bir davayı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinde kazandık. 13 bin avro ödediler bana. Böylece bankada 13 bin avrom var. Özellikle Türk lirasına çevirmedim. Onu Erdoğan her gördüğünde Hazineye verdiği zararı görsün diye" dedi.

"BÖYLECE BANKADA 13 BİN EUROM VAR"

Bir çiftçinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine açtığı tazminat davalarının hatırlatması üzerine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, şu cümleleri kullandı:

“O davaların hiçbir önemi yok. Ben onların tamamını kazanıyorum. Ben hak temelli mücadelemi yaparım ve sürdürürüm, o davaların da tamamını kazanacağım. En son kaybettiğim bir davayı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinde kazandık. 13 bin avro ödediler bana. Böylece bankada 13 bin avrom var. Özellikle Türk lirasına çevirmedim. Onu Erdoğan her gördüğünde Hazineye verdiği zararı görsün diye.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Rusya Savunma Bakanlığı açıkladı Tüm birliklere, bütün istikametlerde saldırı emri verildi Doğalgaza dev zammın ardından AKP'li trolün videosu rekor kırıyor Büyükada'da 81 atın itlaf edildiği çukurlar ilk kez bu kadar yakından görüntülendi Muharrem İnce: Rulo yapıp göndereceğim