Ana Sayfa
16 Şubat 2022 ( 466 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na fatura çıkışı

BAE dönüşü uçakta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun faturasını ödemeyeceğini açıklamasıyla ilgili, "Faturasını ödemezse elektriği kesilir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'ne yaptığı ziyaretin ardından dönüş yolunda bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı.

KILIÇDAROĞLU'NUN 'ELEKTRİK FATURASI' ÇIKIŞI

Türkiye'de fahiş zamlarla kabaran elektrik faturalarına ilişkin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğğlu'nun "İndirim yapılana kadar elektrik faturamı ödemeyeceğim" şeklindeki sözlerinin değerlendiren Erdoğan, "Bir siyasi partinin genel başkanı, “Ben elektrik faturasını ödemeyeceğim” diyorsa bu ne anlama gelir? Sen elektrik faturanı ödemediğin zaman yapılacak işlem nedir? Elektriğin kesilmesidir" dedi.

Erdoğan ayrıca konuyla ilgili olarak, "Bu konuyla ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımız hazırlıklarını yapıyor. İnşallah Kabine Toplantısında etraflıca görüşeceğiz ve ondan sonra da açıklamamızı bütün detaylarıyla yapacağız" ifadelerini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

MHP'li Yıldıray Çiçek'ten Fenerbahçe taraftarına: Embesiller Bahçeli'den 'Kılıçdaroğlu yargılansın' çıkışı Türkiye, Göçmenistan oldu! İşte Ankara'daki Halep Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi Uğurcan Demir, 27 yaşında koronavirüsten hayatını kaybetti