Ana Sayfa
18 Mayıs 2022 ( 3066 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan’ın evinin önünde hareketli saatler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kısıklı'daki evine bir kişinin “Ben Mesihim” diyerek girmek istediği iddia edildi. Polislerin kendisine izin vermemesi üzerine silahını çeken kişi, bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Üsküdar Kısıklı’daki evinin önünde hareketli saatler yaşandığı belirtildi.

Odatv’nin haberine göre olay dün sabaha karşı 03.10 sıralarında gerçekleşti. Erdoğan’ın Kısıklı’daki evinin önünde hareketlilik bir kişinin eve yaklaşmasıyla başladı. İddiaya göre kendisini “Mesih” olarak tanıtan İbrahim Karakoyun isimli vatandaş, “Cumhurbaşkanı ile görüşmek istediğini” söyledi.

“ATEŞ ETTİ, SİLAHINI BIRAKMAYINCA VURULDU”

Habere göre, terörle mücadeleye bağlı ekipler ise şüphelinin üstünü aramak isteyince şahıs silahını geriye çekip kontrolsüz şekilde üç el ateş etti. Bu sırada polisler önce havaya ateş açtı, daha sonra da silahını bırakmayan şahsı sağ bacağından vurarak etkisiz hale getirdi.

Olay yerine çağrılan ambulansın ardından şahıs hastaneye kaldırılarak gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme ve soruşturmanın devam ettiği aktarıldı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Doğalgaz fiyatlarına dev zam geliyor Rekor kıran “Andımız” videosu Erdoğan'ın Programları Yaşadığı Hastalık Nedeniyle İptal Edildi Bakan Nebati de Nisan ayında rekor bekliyor. Enflasyon son 20 yılın rekorunu kırdı