Erdoğan’ın kalesinden şok görüntüler. Miting meydanı boş kaldı

4585 izlenme 18 Ocak 2022
Reklamlar
AKP’nin kalelerinden Konya’da miting yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programına katılım beklenenin çok altında kaldı. Erdoğan, İstanbul içi söylediği "Terör örgütünün aparatları olarak da bunlar İBB'de istihdam ediliyor" sözleri burada Ankara için de dile getirdi.

Konya’da yerel gazeteci Mücahit Enes Turbil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitinginden fotoğraf ve videolara paylaşarak miting alanının boş kaldığını yazdı.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Turbil, Erdoğan’ın programının günler önce duyurulmasına rağmen, konuşma yapacağı Konya eski gardaki meydanın boş kalması dikkat çekti.

MEYDAN BOŞ KALDI

Karaman-Konya Hızlı Tren Hattı Açılış Töreni'ne katılmak üzere Konya'ya gelen Erdoğan, Konya Yüksek Hızlı Tren Garı Meram İstasyonu'nda, kendisini karşılamak üzere alana gelen vatandaşlara hitap etti. Miting meydanında yer yer büyük boşlukların olması gözlerden kaçmadı.

Dakika dakika miting meydanındaki hareketliliği görüntüleyen Mücahit Enes Turbil, şu ifadeleri kullandı:

"AK Partinin kalesi Konya'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bekliyoruz. Saat:13.00 olarak duyurulan karşılama törenine 50 dakika kaldı. Meydanın son durumu bu yorumu size bırakıyorum."

"AYNISI ANKARA'DA DA VAR"

İBB'deki 'terör' teftişine de değinene Erdoğan şunları söyledi:

'İstanbul'da CHP belediyesi ne yapıyor, anlaşma yapmışlar, ne yazık ki terör örgütünün aparatları olarak da bunlar İBB'de istihdam ediliyor. Aynısı Ankara'da, aynısı değişik yerlerde de var. Ülkeyi asırlık tasallutlarından kurtarmak için ter döktüğümüz küresel siyaset ve para baronlarına teslim etmeye kalkanların oyunlarını deşifre edeceğiz.'





Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Rahip Brunson Krizinden Daha Beteri Geliyor' Türkiye için en yakın tehlike: 'İç savaş' Fatih Altaylı’dan gündemi sallayacak “Türkçe Ezan” yorumu Erdoğan iki isim hariç bütün bakanları gönderiyor!