Ana Sayfa
05 Temmuz 2021 ( 1203 izlenme )
Reklamlar

Esenyurt’un eski belediye başkanından Sedat Peker hakkında suç duyurusu

Sedat Peker’in hakkında iddialarda bulunduğu Esenyurt Belediyesi’nin eski başkanı Ali Murat Alatepe, Peker hakkında suç duyurusunda bulundu.

Suç örgütü lideri olduğu gerekçesi ile hakkında soruşturma açılan Sedat Peker’in Necmi Kadıoğlu’na tuzak kurarak Esenyurt Belediye Başkanı olduğunu öne sürdüğü Ali Murat Alatepe, Peker hakkında suç duyurusunda bulundu.

Alatepe’nin suç duyurusu dilekçesini sosyal medya hesabından paylaşan Peker, “Akşam saatlerinde size Süslü Sülüman’ın ekipten olan eski Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’nin gerçek hikayesini yazacağım” ifadelerini kullandı.


Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ‘gizli ortakları ve kasası’ olduğunu öne sürdüğü Yüksel Özyurt ve Orhan Özyurt hakkında şunları söylenişti:

“Kıymetli dostlarım, bu iki kardeş Esenyurt eski belediye başkanı Necmi Kadıoğlu’na kadın tuzağı kurarak görevden aldırttılar. Necmi Kadıoğlu istifa etti, yerine meclis üyesi ali murat alatepe ismindeki belediye meclis üyesi geldi (bu kişiyle ilgili de ilerleyen zamanlarda bazı paylaşımlar yapacağız. Rüşvet paralarıyla açtığı devasa özel hastaneler ve başka zenginliklerle ilgili.)

Bu operasyon ... süleymanın Ak Partiyi yavaş yavaş ele geçirip Sayın Cumhurbaşkanına sadık olan kişileri diskalifiye etmenin ilk projesiydi. Necmi başkana gönderilen kızlar bilin bakalım hangi üniversitede okuyorlardır? Tabi ki Yüksel ve Orhan isimli kardeşlerin sahip olduğu Esenyurt Üniversitesi’nde okuyorlardır. Yapılan gizli çekim bir anda elden ele dolaştırılarak Necmi Kadıoğlu görevinden ayrıldı. Necmi Kadıoğlu bile kendisine kurulan tezgahı, ... Sülüman ve bu iki kardeşin ona yaptığını bu paylaşımlardan öğrenecek (... Sülüman hala Necmi Kadıoğlu’yla arkadaşlık yapıyor).”

Peker’in sosyal medya hesabından paylaştığı suç duyurusu dilekçesi şöyle:


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İBB çalışanı koronadan vefat etti, raporda “bulaşıcı hastalık” yazdı Sedat Peker'den 'uyuşturucu' ve 'provokasyon' uyarısı “Kadınlar tayt giymesin” ve “Metroda öpüşürsen ben devreye girerim” diyen Fıs Fıs İsmail tornistan yaptı İngiltere’de yaşayan Aysun Kayacı’nın yaptığı vergi paylaşımı tık rekoru kırdı