Ana Sayfa
12 Şubat 2022 ( 1043 izlenme )
Reklamlar

Eski Ziraat Bankası yöneticisinden flaş iddia

Ziraat Bankası ve Halk Bankası'nda bir dönem Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Şenol Babuşcu, Ankara'daki en büyük enerji şirketlerinden birinin konkordato ilan ettiğini ileri sürdü.

Ziraat Bankası ve Halk Bankası'nda bir dönem Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Şenol Babuşcu, Twitter'daki hesabından dikkat çekici paylaşımlarda bulundu. Babuşcu, "Ankara'daki en büyük enerji şirketlerinden birinin konkordato ilan ettiğini" öne sürdü.

"Ekonomik krizin ilk büyük patlaması" ifadelerini kullanan Babuşcu enerji şirketinin, 15 bankaya yaklaşık 650 milyon TL borcu bulunduğunu iddia etti.

Ziraat Bankası'nın eski Genel Müdür Yardımcısı Babuşcu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Ankara'daki en büyük enerji şirketlerinden biri konkordato ilan etti. 15 bankaya yaklaşık 650 milyon TL borcu bulunmakta. Birlikte iş yaptığı 150 firma ile borç 2 milyar TL'yi aşmakta. 

'EKONOMİK KRİZİN İLK BÜYÜK PATLAMASI'"

Fotoğraf açıklaması yok.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran yazı: Hiç gitmemeliydik Ümit Özdağ’ın katılacağı Buket Aydın’la Yüz Yüze programı iptal edildi. Sedat Peker’den sonra Uğur Dündar da Demirören açıklaması yaptı Ekrem İmamoğlu korkunç tabloyu gözler önüne serdi! "Bu millete ihanettir"