Ana Sayfa
05 Şubat 2021 ( 2603 izlenme )
Reklamlar

Fahrettin Altun Fena İfşa Oldu!


Twitter’da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un paylaşımlarını yayan çok sayıda hesabın profillerinde çalıntı kadın fotoğrafları kullandığı ortaya çıktı. Fotoğrafların gerçek sahipleri suç duyurusunda bulunacak.

Cumhurbaşkanlığı kararıyla Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Melih Bulu’ya yönelik protestolar devam ederken, sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlar yer aldı.

Melih Bulu’ya yönelik protestolar, İstanbul, Ankara ve İzmir’de de devam ederken, çok sayıda kişi gözaltına alındı. Polis, yurttaşlara karşı cop ve biber gazı kullandı.

Eylemciler arasında farklı görüşlere sahip öğrenciler yer alırken, polisin ve iktidarın tutumuna hayata farklı yönden bakanlar tarafından da tepki gösterildi.

odatv’de yer alan habere göre polis ve iktidarın öğrencilere karşı tutuma farklı kesimlerden tepki toplarken, modern görünümlü hesaplardan hükümet yanlısı paylaşımlar yapıldı.

Hükümete ve polise destek veren modern görünümlü kadın profillerin araştırılması sonucunda, hesapların sahte olduğu ortaya çıktı. “farkobVEVO” adlı Twitter kullanıcısı, “buyernetwork” sitesinden profil fotoğraflarının alındığını ve sahte hesaplar açıldığını tespit etti.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAKLAR

Fotoğrafların gerçek sahiplerine de ulaşılırken, suç duyurusunda bulunacakları belirtildi.

İşte o paylaşımlar:






Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Saray ittifakı paramparça: Mutlu son yaklaştı ÇAKICI M.YILMAZ'I BİTİRDİ,PEKER'DE TAYYİP'İ SÜPÜRECEK..MUTA NİKAHLI SEVGİLİLER. Ekrem İmamoğlu'na en zor soruyu sordu: "LGBTİ+ bireylere iş verir misiniz?" Karabük’te korkunç olay! İki liseli arkadaşlarına konum atıp kendilerini ağaca astı