Ana Sayfa
04 Şubat 2023 ( 2301 izlenme )
Reklamlar

Fatih Portakal'dan Erdoğan'ı uykusuz bırakacak paylaşım. Seçimin sonucunu açıkladı

Gazeteci Fatih Portakal 14 Mayıs’ta yapılmasına kesin gözüyle bakılan seçimleri işaret ederek dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultanbeyli'de restorasyonu tamamlanan Aydos Kalesi ile Sultan Korusu'nun açılış töreninde yine Atatürk ve İnönü'yü hedef almış "14 Mayıs'ta gidilecek seçimlerde küresel güçleri arkasına alarak tek parti faşizmini hortlatmak isteyenlere yeni bir meydan okumaya hazırlanıyoruz. Seçimde Yeter, söz de karar da gelecek de milletindir diyerek huzurunuza geliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.


AKP’nin 21 yıldır ‘tek başına’ iktidarda olmasına rağmen Erdoğan’ın ‘tek parti’ ve ‘yeter söz milletindir’ ifadelerini kullanması büyük tepki çekmiş ve konuyla ilgili yorumlar ardı ardına gelmişti. Konuyla ilgili son olarak gazeteci Fatih Portakal dikkat çeken bir yoruma imza attı.

Portakal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “1950’nin 14 Mayıs’ında tek parti dönemi bitmişti, umarım 2023’ün 14Mayıs’ında millet sözünü söyler, tek adam yönetimi biter. #değişimmutlakaşart” ifadelerini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Elektrikte İnanılmaz Vurgun, Fatura Yurttaşa Kesilmiş! Çin ve ABD birbirine girmek üzere AKP iktidarı milyonları ABD'li şirketlere akıttı Putin’in nükleer tehdidinin ardından Çin’den açıklama geldi