Ana Sayfa
22 Ocak 2022 ( 1230 izlenme )
Reklamlar

Fatih Portakal'dan tarihe geçecek isyan

Gazeteci Fatih Portakal, gündem de Enes Kara, hemşire Ömür Enez ve avukat Dilara Yıldız’ın ölümlerinin Sezen Aksu kadar konuşulmamasına tepki gösterdi.

Geçtiğimiz haftaya ölümler damga vururken, en çok konuşulan konu ise Sezen Aksu’nun yıllar önce söylediği bir şarkının sözleri oldu.

Enes Kara, cemaat yurdunda gördüğü baskıların ardından kendi canına kıydı. Ailesine bile sığınamayarak canına kıymayı tercih eden tıp öğrencisi bir gencin yaşadığı dram adeta görmezden gelinirken, Sezen Aksu’nun 23 yıl önce söylediği bir şarkının sözleri başta ana akım medya olmak üzere her yerde saatlerce işlendi.

Yaşananlara tepki gösteren Fatih Portakal ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Enes Kara’nın yanı sıra katledilen avukat Dilara Yıldız ve hemşire Ömür Erez’i de hatırlatarak, “Yazıklar olsun!” dedi.

Portakal, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Cemaat kurbanı Enes Kara’nın neler yaşadığı ve canına kıyması, avukat Dilara Yıldız, hemşire Ömür Erez’in katledilmeleri, ne acıdır ki, Sezen Aksu’nun şarkısından, Gülşen’in kıyafetinden, Selçuk Tepeli’nin eleştirel sözlerinden fazla konuşulmadı. Yazıklar olsun!”


Enes Kara, olayının hemen ardından gündeme gelen Sezen Aksu skandalında dinin hedef alındığı iddia edilerek, ülkenin kanayan yarası cemaatler yine sümen altı edildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tarihi Eminönü Kahvecisi sosyal medyadanın gündeminde: Kim bu Hakan Ağabey Bıçaklı saldırıya uğrayan Öztürk Yılmaz'dan videolu mesaj. Erkekseniz, siz karşıma çıkın. Fatih Altaylı: Bu kadar pespaye, bu kadar kıro, görgüsüz, sonradan görme, ayak takımı ile muhatap olmadım AKP teşkilatında olaylı istifa