Ana Sayfa
05 Eylül 2019 ( 3762 izlenme )
Reklamlar

Gece yarısı İstanbul’da hareketli saatler

AKP döneminde ihtiyaç fazlası kiralanan yüzlerce aracı, israfın kanıtı olarak Yenikapı Meydanı'nda toplama talimatına dair fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim öncesi söz verdiği AKP döneminde ihtiyaç fazlası kiralanan yüzlerce aracı, israfın kanıtı olarak Yenikapı Meydanı'nda toplama talimatına dair fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.

Gece yarısı Yenikapı miting meydanına getirilen yüzlerce araç, tartışma yarattı. Araçların sergilenmek üzere miting meydanına getirildiği belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, AKP döneminde makam araçlarıyla ilgili yaşanan israfı Yenikapı Meydanı'nda sergilemeye hazırlandığı ifade ediliyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim öncesi en çok üzerinde durduğu belediyeye ait kiralık araçlarla ilgili operasyona başlandığı iddia edildi. Bir çoğu vakıf ve derneklerin hizmetine verilen, bazıları da makam aracı olarak kullanılan bin 717 kiralık otomobil için toplatma kararı çıkartıldığı belirtildi.

Yenikapı Meydanı'nda toplanmaya başlanan araçların, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından bir süre sergileneceği belirtildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Avrupa'da hızla yayılan dizel yasağının Türkiye'yi de etkilemesi bekleniyor Trabzon medyası her şeyi ortaya çıkardı! 10 yaşındaki çocuğun neden böyle konuştuğu belli oldu AKP'LİLERE YASAK YOK! Harç, ceza ve vergilere büyük zam...