Ana Sayfa
30 Ekim 2023 ( 1715 izlenme )
Reklamlar

Google'ın Dolar Hatasını Gerçek Sanan Melih Gökçek Rezil Oldu

Bir hata sonucu Google’da dolar kuru dün akşam saatlerinde 24 TL olarak lanse edildi. Melih Gökçek ise dolar kuru üzerinden borç batağında olan vatandaşlarla dalga geçti.

Google’da dün dolar kurunun ne kadar olduğunu aratan vatandaşlar kuru 24 TL olduğunu görünce biranda şok oldu. Daha sonra sistemsel bir hata olduğu öğrenilen dolar kuru güncel fiyatı olan 28 TL seviyelerine geri çekildi.

Dün akşam saatlerinde dolar kurunun 24 TL olarak gözükmesi biranda sosyal medyada da yayıldı. Türkiye’de bir çok kurum ve şahıs dolar üzerinden borçlanma pozisyonundayken dolar kurunun 24 TL’ye düşme durumu yaşanan karmaşayı ikiye katladı.

GÖKÇEK DOLAR ÜZERİNDEN VATANDAŞLA DALGA GEÇTİ

Dolar kurunun gerçekten 24 TL’ye düşüp düşmediğini kontrol etmek isteyen vatandaşlar durumu araştırırken sosyal medya fenomeni Melih Gökçek vatandaşla dalga geçti. Gökçek “29 dan dolar alıp Doların 24 TL'ye gerilediği haberlerini panikle araştıranların son durumu…” başlığı altında bir video paylaşım gerçekleştirdi. Paylaşımda açıkça dolar kurunun güncel durumunu merak eden vatandaşlarla alay ettiği görüldü.

Fotoğraf açıklaması yok.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sedat Peker'le ilgili flaş iddia: Ev hapsinde AKP'li Mahir Ünal'ın o paylaşıma yanıt: Çok güldüm iyi keklemişler İstanbul için “Turuncu alarm” Cumhur İttifakı'na yeniden hesap yaptıracak sonuçlar. Saray'da acil durum ilan ettiren anket