Ana Sayfa
12 Mayıs 2020 ( 10047 izlenme )
Reklamlar

Hakan Bayrakçı canlı yayında çok sinirlendi: Sen satılmış bir şerefsizsin

SONAR Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı, "AKP'ye yaranmaya çalışıyor" yorumlarına canlı yayında çok sert yanıt verdi.

Hakan Bayrakçı, Gazeteci Hadi Özışık'ın Youtube kanalında soruları cevapladı. 

İşte Bayrakçı'nın programdaki açıklamalarından bazı bölümler:

"CHP'YE BİR VAKİTLER DESTEK VERMİŞİMDİR"
 
"CHP'liyim denemez açıkçası. Bir araştırmacı herhangi bir partili olamaz. CHP'yi bir vakitler destek vermişimdir ama kişisel olarak. Bunu da gizlemedim. Bir şeye dikkat çekerim ben MHP'ye de İYİ Parti'ye de destek vermişim. Eğer doğru yapıyorsa AK Parti'nin de kavgasını yapmışımdır.

"BUNU DİYEN DANGALAKLARIN CANI CEHENNEME"

(CNN Türk'teki CHP'ye yönelik eleştirilerin hatırlatılması üzerine) Bir kere şunu söyleyeyim. Bunu diyen dangalakların hepsinin canı cehenneme. Neden biliyor musun? Bizim araştırma şirketlerinin iş ağırlığı belediyelerdir ve ben CHP'li bir sürü belediye ile çalışıyorum. Niye kessinler ben gerçeği söyledim diye. CHP Genel Merkezi'nden de bir talimat giderse cehennemin dibine kadar yolları var. Hiç umurumda değil ayrıca. Oradan ekmeği kesildi de onun için kızdı. Yalan değil bu yalanı azim. Yani büyük yalan! 

"SEN SATILMIŞ ŞEREFSİZSİN"

Twitter'da böyle yorumlar gördüm bende. Hiç üşenmeden hepsine teker teker hakaret ederek cevap verdim. Sonra düşürdüm bu hayvanlarla niye uğraşıyorum diye. O kadar ağır sözler söylüyorlar ki... 

Sen satılmışsın şerefsiz! Dünyadan haberi olmayan şerefsiz! AK Parti'ye yaranmaya çalışıyormuşum. Benim AK Parti ile 18 yıl boyunca bir çalışmam olmamış. Muhasebe orada gitsin baksınlar faturaya. Var mı bir fatura görsünler. Benim gibi 40 yıl tecrübesi olan bir adam sırf bir ümit uğruna böyle aptalca şeyler yapar mı? Oradan ekmeği kesilmiş de gidip oradan ekmek alacak. Şerefsizce bir iddia!

"O GECE YAŞANAN..."

Birilerine danışmanlık yaptığınız zaman o kişiler hakkında ağır konuşmak doğru değil. Ama bir noktaya geliyor. Bir de saçmalıklar yapılıp da aldığı oyu sürekli 2425'te kitleyen saçmalıkları inatla sürdürdükleri zaman, yanlış adamları konuşturdukları zaman içinden bir sayıyorsun, iki sayıyorsun, üç sayıyorsun dördüncüde patlıyorsun. O gece yaşanan oydu."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Başkanlık Sistemine Kerhen Oy Vermişler! Erdoğan'a bir tepki de Muharrem İnce'den: 'Yazıklar olsun' Ünlü anketçi Kemal Özkiraz'a 'Cübbeli Ahmet' gözaltısı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'tan koronavirüs açıklaması: İlk kaybımızı verdik, yayılıyor