Ana Sayfa
19 Mart 2020 ( 234 izlenme )
Reklamlar

Haluk Levent'ten 2 Bin Aileye 976 Bin TL!

AHBAP'ın kurucusu olan sanatçı Haluk Levent, kasalarında bulunan 976 bin TL'yi korona virüsle mücadelede kullanacaklarını ve 2 bin ailenin 2 aylık temel gıda ihtiyaçlarını karşılayacaklarını duyurdu.

Sanatçı Haluk Levent, kurucusu olduğu AHBAP'ın korona virüsle mücadelede nasıl bir yöntem izleyeceğini açıkladı.Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Levent, derneğin kasasında 976 bin TL olduğunu ve bu paranın ihtiyaç sahibi 2 bin aile için harcanacağını açıkladı. 

Başvurular için bugün adres verileceğini belirten Haluk Levent, Twitter hesabından şu ifadeleri kullandı:“Zor günlerden geçiyoruz. Şu anda Ahbap derneğinde 976 bin TL var. Maaşlar ve medikal alımı hariç bütün parayı 2 bin ailenin 2 aylık temel gıda malzemeleri için kullanacağız. 15 gün içinde işten çıkarılan kişiler aileleri adına başvuru yapabilir. Yarın (Perşembe) başvuru adresi vereceğiz.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş depremini 3 gün önceden bilen 'deprem kahini'nden yeni uyarı '2028'e Kadar İktidarı Bırakmayacağız' ''Uzaylılarla ve babamla konuşuyorum''. Merhum müzisyen Kayahan'ın kızı Beste Açar'dan garip açıklama Meteoroloji'den yurt geneline sağanak yağış uyarısı