Haluk Levent'ten kötü haber: Koronaya yakalandığını duyurdu

864 izlenme 01 Eylül 2021
Reklamlar
AHBAP Derneği'nin kurucusu ve sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada korona virüse yakalandığını duyurdu.

Levent,  sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

"Canlarım, bugün Moskova'da  Rus Kızıl Ordu ile  provalar yapacaktım. Cumhuriyet marşlarıyla ilgili. Biliyorsunuz gelecek ay Rus Kızıl Ordu ile konserkerim var. Gidemedim Moskova'ya. Çünkü  dünden yaptırdığım PCR testi pozitif çıkmış. Ben de inanamıyorum. Şaşkınlık içerisindeyim çünkü hiçbir belirtisi yok. Covid olmadığıma yemin edebilirim ama ispat edemem. Bu nedenle birkaç gün dinlenmem gerekecek. Doktor 2 kez aşı olduğumdan dolayı böyle sağlıklı ve hafif atlattığımı söylüyor. Ama ben hafif niye atlatıyorum onu da bilmiyorum. Hiç değişen bir şey yok ama yine de birkaç gün konserlerim var onlar ertelenecek. Sizlerle paylaşmak istedim. AHBAP faaliyetleri devam ediyor. Bu şekilde Zoom toplantılarına giriyorum, keyifli keyifli. Bilginize."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ali Babacan ocak ayı enflasyonu için korkunç rakamı verdi. TÜİK bile bunu açıklayacak dedi AKP'li milletvekilinden bürokrata: Haritadan yer beğen Allah'ın Yozgatlısı! Numan Kurtulmuş'tan ezber bozan Kaftancıoğlu açıklaması Seçil Erzan'ın Ses Kaydını İsmail Saymaz Paylaştı! İnsanları İşte Böyle Dolandırmış