Ana Sayfa
04 Aralık 2020 ( 2384 izlenme )
Reklamlar

Hocadan akıl almaz fetva!

İstanbul da Y.K'yi kurtarmak için silahın önüne atlayan  GK adlı kadın yaşamını yitirdi. Y.K'nin, öldükten sonra 17 suçlandı. Baba cinsel istismardan tutuklandı. Çocuğun mahkemede anlatt tüyıklarıler ürpertti.

İstanbul Beykoz'da öldükten sonra 17 kızına cinsel istismarda maruz kaldı YK, tutuklandı. Beykoz'da 19 Mayıs tarihinde Şeha Uludağ (50) ile YK `tartışmada kurşun, o reklam eşini korumak için ön geçen 2 çocuk annesi G.K'ye isabet edince yaşamını yitirdi.

İddiaya göre, GK, öldürüldükten sonra YK, 17 faydalı kızına aylarca cinsel istismarda bulundu. Mağdur kız çocuğu yaşadıklarını bir sosyal medya hesabından Kadın Dayanışma Ağı'na bildirince polis tarafından evinden koruma altına alındı ​​ve babasından şikâyetçi oldu. Baba YK 20 Ağustos'ta cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı.

'ŞEN BENİM KARIMSİN'

Cumhuriyet'ten Kübra Köklü'nün haberine göre, İstanbul Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde önceki gün gösterimde savcı, sanık Y.K'nin çocuğuna cinsel istismar suçu işlediğini belirterek cezalandırılmasını istedi.

Mağdur kız çocuğu mahkemede ifadede “Annemin hıncını benden aldı. Bedelini bana ödetmeye çalıştı. Babam bir gün masaya ücret zehri koydu ve 'ya benimle beraber olursun ya da bunu içersin' dedi. Elbette kabul etmedim. Ama gene de yapacağını yaptı. Daha sonrasında da boğazıma bıçak dayadı ve ilişkiye zorladı.

Babam, bana 'Ben bu olayı hocalara sordum. Babanın kızına caiz olduğunu, ancak kızlık zarını bozmayacak ilişkiye girilmesi söylediler. Artık sen benim karımsın 'dedi. Bana sürekli böyle şeyler anlatıyordu ”dedi.

Baba YK ise savunmasında cinsel istismarda kabul etmedi. Mahkeme Y.K'nin tutukluğunun devamına karar vermek için duruşmayı erteledi.

'MÜCADELEYE DEVAM'

Gençlerin avukatı ve Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği avukatı Ayten Bademci de “G.K'nin beni aradı ve Y.K'nin öz evladına cinsel istismarda sohbetini söyledi. Bunun üzerine üzerine davasını da üstlendik. Y.K'nin hak ettiği cezayı alana kadar mücadeleye devam edeceğiz ”konuştu.

Kaynak: Tele1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kanal İstanbul'a geçiş garantisi... Pes dedirten 'Satılık doktor' ilanı '5 Güne Dikkat! Gerçekleşmesi An Meselesi' Belediye başkanına haciz