HRT Akdeniz sunucusu Ali Yolcu Hatay için isyan etti

194 izlenme 11 Aralık 2020
Reklamlar
Hatay'da HRT Akdeniz adlı bir kanalda sunuculuk yapan Ali Yolcu'nun iktidara seslendiği anlar gündem oldu. 

Yeni tip korona virüs vakalarının en çok arttığı illerin başında gelen ve yoğun bakım ünitelerinin alarm verdiği Hatay’da, HRT Akdeniz sunucusu Ali Yolcu iktidara seslenerek defalarca “Hatay, 14 günlük karantina istiyor” dedi. 

Yolcu, “İngilizce bilsem İngilizceyle de söyleyeceğim. Arapçayla söylesem işe yarar mı bilmiyorum, AK Parti hükûmetindeki yetkililer Arpça biliyor mu… Ama söyleyeyim yine de” dedi ve Arapça konuşmaya başladı. Yolcu, “Hatay’ı kapatın. Erkek ya da kadın fark etmeksizin her gün en az 40-50 kişi hayatını kaybetiyor” dedi.

HATAY'DA YOĞUN BAKIM DOLULUK ORANI YÜZDE 84.8

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dünkü Bilim Kurulu Toplantısının ardından kameralar karşısına geçmiş ve salgında son durumu paylaşmıştı. Hatay’a dikkat çeken Bakan Koca, “Hatay’da servis doluluk oranı yüzde 64, yoğun bakım doluluk oranı ise yüzde 84,8” demişti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li vakıflara nasıl para aktarılıyor? CHP'li Adıgüzel açıkladı İBB yardımını alan vatandaştan duygulandıran teşekkür Yılmaz Özdil Milli Piyango biletindeki son durumu yazısının son cümlesinde açıkladı Serkan Özcan: 'Berat Albayrak ülkeyi iflasa sürükledi, kaçıp gitti'